Ea e cea mai frumoasă fată de pe Litoral

7-actu-1-3col-180-adusa-in-fata-miss-litoral.jpg

Alexandra Mitruţ a preluat coroana de Miss Litoral de la câştigătoarea din 2017
Foto: Blitz

Au lăsat emoţiile acasă şi au urcat pe podium în cele mai spectaculoase costume de baie şi rochii de seară. 40 de concurente s-au întrecut la Miss Litoral, dar doar una a câştigat titlul cel mare: Alexandra Mitruţ din Băileşti, Olt.

Frumuseţea a fost cuvântul de ordine sâmbătă seara la Vox Maris în Costineşti. 40 de tinere din ţară, dar şi din Republica Moldova, s-au luptat să cucerească juriul foarte exigent. Nu numai frumuseţea a contat, ci şi atitudinea. Pline de încredere, tinerele au păşit pe podium, la prima probă, în costume de baie. Au urmat ţinutele de seară. Îmbrăcate în rochii negre strălucitoare, concurentele au încercat să-i cucerească prin atitudine pe cei care au dat verdictul final, iar bărbaţii prezenţi în public nu şi-au putut lua ochii de la ele.

7-actu-3-2col.jpg

Mihai Mazăre a admirat fetele alături de mai mulţi amici
Foto: Blitz

7-actu-4-2col.jpg

Foto: Blitz

 

Printre spectatori s-a aflat şi Mihai Mazăre, fratele fostului primar aflat acum după gratii. În vremurile bune, Radu Mazăre era “regele” concursurilor de miss şi era nelipsit de la astfel de manifestări. Concursul de sâmbătă a adus în faţa publicului şi creaţiile unor designeri de la malul mării. Multe fete au câştigat titluri, alegându-se pentru fiecare staţiune câte o miss. O tânără din Suceava a câştigat Miss Popularitate, iar alta, din Chişinău, a plecat acasă cu titlul de Miss Turism.

7-actu-2-4col-70.jpg

Fetele au defilat întâi în costume de baie şi au lăsat audienţa fără răsuflare
Foto: Blitz

 

Dar Miss Litoral a fost desemnată Alexandra Mitruţ din Băileşti, judeţul Olt, care a avut numărul 1 în concurs. Într-adevăr, numărul 1 i-a purtat noroc, mai ales că era şi primul concurs de frumuseţe la care a participat. Ce-şi doreşte Alexandra? “Să ajung cât mai sus în modeling şi vreau să devin şi medic kinetoterapeut”. Câştigătoarele au fost premiate cu vacanţe şi şedinţe foto. Totodată, ele vor reprezenta România la concursuri de frumuseţe din Paris sau Dubai.

Loading...