E oficial! Școlile vor fi închise vineri, în București

ninsoare.jpg

scoli inchise bucuresti ninsoare vant
Ninsoarea și vântul se vor intensifica vineri, a spus primarul general al Capitalei

Preșcolarii și elevii bucureșteni vor sta acasă vineri, după ce Primăria Capitalei a decis, marți, să închidă unitățile de învățământ din cauza vremii.

Potrivit unui comunicat de presă, primarul general, Gabriela Firea, „a analizat în această după-amiază, împreună cu prefectul Capitalei, Adrian Petcu, cu reprezentanții ANM București-Ilfov și inspectorul general al Inspectoratului Școlar al Municipiului București, Ionel Florian Lixandru, ultimele informații emise de meteorologi, care anunță ninsori și intensificări ale vântului în București și a decis ca, vineri, 23 martie, grădinițele, școlile și liceele din Capitală să fie închise”.
„În urma discuțiilor avute cu reprezentanții ANM, care ne-au anunțat că vremea se va înrăutăți semnificativ și că va ninge în continuare toată săptămâna, dar că, vineri, vântul se va intensifica și ninsoarea va fi mai abundentă, am decis ca, pentru siguranța copiilor noștri, cursurile în unitățile de învățământ de stat din Capitală să fie suspendate pentru data de 23 martie. Este o decizie responsabilă, pe care mi-o asum în calitate de primar general, din dorința de a nu-i pe expune pe copii unor fenomene meteo extreme”, a declarat Gabriela Firea.

loading...
Loading...