E oficial! Românii care se imunizează anti-Covid primesc vouchere de vaccinare

Ultima actualizare:

    Tichetele de masă se vor oferi celor care au început vaccinarea din 31 august
Tichetele de masă se vor oferi celor care au început vaccinarea din 31 august

Românii care se imunizează anti-Covid cu schema completă primesc vouchere de vaccinare în valoare de 100 de lei, sub forma a cinci tichete de masă, a anunțat, vineri, Ministrul Sănătății.

Cine primește vouchere de vaccinare 

Tichetele de masă vor fi distribuite începând cu luna octombrie și vor beneficia de ele toate persoanele care s-au imunizat începând cu data de 31 august 2021.

Voucherele de vaccinare vor fi luate de la centrul de vaccinare, cabinetul medicului de familie sau ambulatoriul de specialitate, în funcție de locul în care s-a efectuat imunizarea, în baza registrului de evidență operat. Voucherele se pot ridica în termen de 60 de zile de la data inoculării ultimei doze, potrivit unui comunicat de presă al MS.

Când vor fi distribuite primele vouchere de vaccinare

„Estimăm că voucherele vor putea fi distribuite în centrele de vaccinare, cabinetele medicilor de familie și ambulatoriile de specialitate începând cu luna octombrie. Ordinul emis astăzi finalizează cadrul legal. Imediat după publicarea în Monitorul Oficial vom asigura resursele bugetare, după aceea tipărirea și distribuirea tichetelor de masă” a spus Cseke Attila.

Direcțiile de sănătate publică județene și a municipiului București vor realiza procedura de achiziție, în regim de urgență, a serviciilor de tipărire și emitere a tichetelor de masă în termen de 10 zile de la data alocării de către Ministerul Sănătății a fondurilor.

După achiziționarea tichetelor de masă, direcțiile de sănătate publică vor distribui în termen de 5 zile către centrele de vaccinare, cabinetele medicilor de familie și ambulatoriile de specialitate unde se realizează procesul de vaccinare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
cuplu pat1 jpg
canicula asia profimedia jpg
sirena elle jimenez ofimedia jpg
record temperatura jpg
timisoara sinucidere saptamana mare jpg
ploaie primavara shutterstock 1660946191 jpeg
Printul William si Kate Middleton jpg
Ministrul finanțelor Marcel Boloș vizitează Trezoreria Municipiului București și Trezoreria sector 3, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net