Dumnezeu i-a mai dat o palmă preotului-porno

Ultima actualizare:

    După ce a fost dat afară din Biserică, Cristian Pomohaci a ajuns acum să se judece şi cu Poliţia Rutieră
După ce a fost dat afară din Biserică, Cristian Pomohaci a ajuns acum să se judece şi cu Poliţia Rutieră

Cristian Pomohaci pare urmărit de blesteme încă de anul trecut. După ce a fost implicat într-un scandal sexual şi a fost caterisit, iată că acuma are probleme cu poliţia. Fostul preot a fost dat în judecată pentru exces de viteză.

Preotul-cântăreţ, cum era cunoscut Cristian Pomohaci (49 ani), a fost dat afară din Biserica Ortodoxă şi nu mai poate ţine slujbe, după ce a fost acuzat de racolare de minori, în urma unei înregistrări care a fost făcută publică vara trecută. Acum, cântăreţul se judecă cu Poliţia Rutieră, care l-a amendat pentru exces de viteză în luna iunie a anului trecut.

Mai întâi, el a fost prins că a încălcat regulile de circulaţie, pe raza judeţului Dâmboviţa. Fostul preot a contestat amenda cu care s-a procopsit, dar a pierdut procesul cu poliţia din Dâmboviţa, iar acum e bun de plată. Cristian Pomohaci nu a făcut apel în 30 de zile, iar decizia judecătorilor a rămas definitivă. Mai mult, fostul preot mai are un proces cu IPJ Tulcea, iar dacă îl va pierde şi pe acela ar putea rămâne fără permis de conducere, întrucât a circulat iar cu o viteză peste limita admisă. Cântăreţul are un nou termen la acest proces chiar astăzi la Judecătoria Tulcea.

Cum singura sursă de venit este muzica, Pomohaci se luptă din răsputeri să mai prindă câte o cântare. După ce concertul său de anul trecut, de la Sala Palatului, a fost anulat pentru că nu s-au vândut bilete, iată că el tot va concerta la Bucureşti, ca invitat al cântăreţului Ion Paladi şi al dirijorului Nicolae Botgros. Spectacolul din 27 martie se va ţine chiar la Sala Palatului!

Scandalul sexual în care a fost implicat Cristian Pomohaci a izbucnit în iunie 2017 după ce un tânăr, pe nume Flaviu, a dezvăluit atunci că, pe când avea 17 ani, a primit avansuri din partea lui Pomohaci şi a făcut publică înregistrarea.

Secretul numerelor de înmatriculare

simeon stalpnicul png

Cristian Pomohaci conduce mai multe automobile, dar unul singur e al lui, Dacia Duster cu numărul BN 11 SUS, care a ajuns IISUS. Cum explică el misterul numărului în care apare numele Mântuitorului?

”Am găsit numărul acesta BN 11SUS la un preot din Şieuţ şi mi-am dorit foarte mult să îl am, fiindcă, dacă pui cifrele lângă litere iese Iisus. Îl am de cinci ani. Eu nu am modificat nimic. Alţii au făcut-o. Eu îl slujesc pe Iisus, mă închin lui”, a spus Pomohaci pentru timponline.ro, în septembrie 2015. 

image
image
image
image
image
image
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net