Dramă în a doua zi de Crăciun! Şi-a omorât prietenul în bătaie

Ultima actualizare:

    Apropiaţii tânărului  omorât au aprins  lumânări la locul crimei
Apropiaţii tânărului omorât au aprins lumânări la locul crimei

Dramă în a doua zi de Crăciun! Un tânăr şi-a ucis cel mai bun prieten, miercuri dimineaţă, într-o benzinărie din Nicolina (Iaşi). Motivul faptei abominabile? Cei doi s-au luat la ceartă, fiindcă victima insistase să danseze cu sora agresorului la discoteca din comuna Mogoşeşti.

Episod îngrozitor cauzat de consumul excesiv de alcool! Un tânăr din Iaşi şi-a ucis cel mai bun prieten, la un popas într-o benzinărie din Nicolina, pentru că ar fi vrut să danseze cu sora lui în discotecă. Alin Daniel Calistru (22 de ani) şi prietenul său cel mai bun, Iulian Cozma (20 de ani), se întorceau miercuri dimineaţă de la o discotecă din Mogoşeşti. Cei doi prieteni erau vecini în localitatea Ciurea şi veneau spre Iaşi pentru a ajunge la o altă discotecă. În jurul orei 4.30, ei au oprit maşina la o benzinărie din cartierul Nicolina. În incinta staţiei, Alin Daniel Calistru şi Iulian Cozma, ambii aflaţi sub influenţa alcoolului, au început să se certe. Cozma ar fi insistat să danseze în discoteca din Mogoşeşti cu sora lui Calistru, deşi fata s-a opus. Nervos, Calistru s-a repezit şi i-a dat un pumn prietenului său, iar acesta a căzut la pământ. Agresorul nu s-a potolit însă şi l-a lovit de mai multe ori cu picioarele în cap pe cel căzut, apoi şi-a văzut de drum. Amicii celor doi au sunat imediat la 112, iar la benzinărie a fost trimisă o ambulanţă. Echipajul medical a încercat să-l resusciteze pe bărbatul bătut cu sălbăticie. „Un tânăr în vârstă de aproximativ 20 de ani a fost găsit în stop cardio–respirator cu asistolă, în zona unei benzinării din cartierul Nicolina. La faţa locului a mers un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi, iar după manevrele de resuscitare, a fost declarat decesul”, spune medicul Diana Cimpoeşu, coordonatoarea UPU–SMURD Iaşi.  

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi, cadavrul a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cu certitudine a cauzei decesului. Alin Calistru a fost reţinut pentru 24 de ore şi i s-a întocmit dosar penal sub acuzaţia de omor. 

Un sicilian şi-a împuşcat mortal cumnatul român

Criminalul  s-a predat  carabinierilor
Criminalul s-a predat carabinierilor

Asasinat în localitatea Costa Fenicia, din Sicilia (Italia)! Iulian Anechiae, un tânăr român, a fost împuşcat cu sânge rece de un italian. Publicaţia quatidiano.net scrie că ucigaşul, Vicenzo Vindigni, era logodit cu sora lui Iulian, însă familia românului nu era de acord cu relaţia lor. Miercuri seară, Iulian Anechiae şi un prieten au mers în casa italianului. Discuţiile dintre ei au degenerat, iar italianul a scos o armă şi i-a împuşcat pe cei doi, după care s-a prezentat la Poliţie, mărturisindu-şi fapta. Grav rănit, Iulian nu a supravieţuit şi a murit pe patul de spital, în timp ce însoţitorul său se află acum în afara oricărui pericol. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net