Dragostea în vremuri de coronavirus. O tănără a fugit din carantină de dorul iubitului

tanara-fugita-carantina-iubit.png

Jandarmii au gasit-o pe fata fugita din carantina la locuinta iubitului
Jandarmii au găsit-o pe fata fugită din carantină la locuința iubitului
Foto: adevarul.ro

Că izolarea e dificilă în vremuri de coronavirus, mai ales pentru cei îndrăgostiți care nu locuiesc împreună, ne-o arată și cazul unei tinere de 20 de ani din Buzău. Abia întoarsă dintr-o țară occidentală, femeia a fost plasată ncarantină într-un spital din Buzău. Dar, după doar trei zile, topită de dorul iubitului, fata a fugit din spital pentru a ajunge în brațele iubitului. Acum, amândoi vor sta în carantină pentru 14 zile.

O tânără de 20 de ani a fugit, în noaptea de marţi spre miercuri, de supărare că nu poate sta cu iubitul, din Spitalul de boli infecţioase din Buzău, unde se afla în carantină pentru Covid-19, scrie adevarul.ro. Poliţia şi jandarmeria au intrat în alertă la scurt timp, iar tânăra a fost depistată într-un cartier din municipiu, unde locuieşte iubitul său. După revenirea din străinătate, fata fusese plasată în carantină, în urmă cu patru zile, la Spitalul de Boli Infecţioase din Buzău. Prietenul acesteia nu putea să o viziteze, iar tânăra nu a mai rezistat de dorul iubitului să stea singură la izolare. Marţi seară, buzoianca a fugit de sub nasul cadrelor medicale, fără nicio remuşcare. ”Am venit din Elveţia, mi-au făcut testele, m-au ţinut trei zile în carantină şi n-am nimic. Am ieşit pe poartă”, a spus tânăra, conform adevarul.ro.

Fata se afla la domiciliul iubitului ei când a fost contactată de jandarmi. Cei doi au aflat că trebuie să părăsească urgent apartamentul şi să aştepte autorităţile sanitare în faţa blocului. ”Am plecat pentru că nu am nimic, domnule. Am făcut teste. Dar eu o să plec iar acuma”, a declarat tânăra sosită zilele trecute din Elveţia. Cei doi amorezi au fost luaţi cu o maşină specială de la Pompieri şi plasaţi în carantină, sub pază, unde vor petrece departe de ochii lumii următoarele 14 zile. Buzoianca va fi sancţionată și pentru nerespectarea normelor de carantină sau izolare.
 

Loading...

Citește și

  • politisitii verifica respectarea masurilor de izolare la domiciliu

    Unde-i lege, nu-i tocmeală. Peste 1.700 de persoane care nu au respectat măsura restricționării circulației au fost sancționate de polițiști în prima noapte de carantină în România, când au intrat în vigoare prevederile ordonanței militare nr. 2.

  • Noi măsuri și restricții au fost anunțate în contextul pandemiei de coronavirus. Ministrul de Interne Marcel Vela a anunţat marţi, 24 martie, că a emis Ordonanţa militară nr 3 care, printre altele, limitează deplasarea persoanelor de peste 65 de ani. Acestea au voie să părăsească domiciliul doar în intervalul orar 11.00-13.00. Măsurile intră în vigoare de miercuri, de la ora 12:00. Există însă și soluții care vin în sprijinul acestei categorii de persoane: numere de telefoane speciale, voluntari sau măsuri speciale luate de centrele comerciale.

  • Frigul ajută la răspândirea multor virusuri, însă, se pare, că vremea rea este acum aliatul oamenilor. Doctorul Adrian Streinu-Cercel, manager al Institutului de Boli Infecțioase ”Matei Balș”, susține că răcirea vremii ar putea încetini răspândirea noului coronavirus, iar zăpada ar putea decontamina străzile și parcurile.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1