Dragostea poate fi oarbă și păguboasă. Îi trimitea bani și cereri în căsătorie unei femei care îl escroca împreună cu concubinul ei

cuplu-casatorie.jpg

În timp ce barbatul pacalit visa la casatoria cu ea, femeia ii cerea bani si ii cheltuia impreuna cu concubinul partener la escrocherie
În timp ce bărbatul păcălit visa la căsătoria cu ea, femeia îi cerea bani și îi cheltuia împreună cu concubinul partener la escrocherie
Foto:Shutterstock

Un bărbat din judeţul Neamţ va primi daune morale după ce a fost păcălit de o femeie că se va căsători cu el. Nemţeanul i-a oferit diverse sume de bani, inclusiv pentru rochia de mireasă. În schimb, femeia cheltuia banii împreună cu concubinul ei, care era omul de legătură ce lua banii de la păgubit. Astfel, bărbatul înşelat ar trebui să primească 4.000 de lei daune morale şi 3.200 lei daune materiale pentru prejudiciile suferite.

Pentru un bărbat din Neamț, dragostea a fost și oarbă și păguboasă. El a oferit sume de bani, ba chiar și o cerere în căsătorie, unei femei pe care n-a văzut-o, dar cu care vorbea la telefon, scrie adevarul.ro. Aceasta pretindea că stă în Italia, dar vrea să se întoarcă în țară pentru a se așeza la casa ei. Femeia era, de fapt, în România și, împreună cu concubinul ei cu care era și însărcinată, pusese la cale escrocarea naivului amorez. Povestea a ajuns în vizorul poliţiştilor şi al procurorilor după ce păgubitul a făcut plângere la poliţie pentru înşelăciune. În urma cercetărilor, poliţiştii aveau să constate că bărbatul care spera să se aşeze la casa lui şi să-şi întemeieze o familie a fost victima unor escroci. Întreaga poveste a început după ce la locuinţa bărbatul a venit un localnic solicitându-i să îl împrumute cu 200 de lei, motivând că trebuie să-i trimită unei persoane din Italia.  Cunoştinţa era însoţită de un alt bărbat, pe care victima nu îl cunoştea. În timpul discuţiilor, cei doi, aflând că bărbatul este singur şi că şi-ar dori să-şi întemeieze o familie, i-au spus că ştiu o tânără care locuieşte în Italia, cu intenţii serioase, care ar urma să se întoarcă în România ”pentru a se aşeza la casa ei”.

Crezând că a dat norocul peste el, proprietarul le-a dat numărul de telefon, dorind astfel să intre în legătură cu femeia din Italia. Lucru care s-a şi întâmplat. Femeia îl suna aproape zilnic pe bărbatul din Neamţ, susţinând că abia aşteaptă să vină în România pentru a se cunoaşte. Ba mai mult, ea a acceptat şi cererea în căsătorie a bărbatului pe care nu îl văzuse în viaţa ei. În realitate, în urma anchetei coordonate de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Neamţ s-a stabilit că femeia care îl suna pe bărbat era nimeni alta decât concubina unuia dintre bărbaţii care au mers să împrumute cei 200 de lei. Femeia, care era însărcinată, se afla în România, nicidecum în Italia.

A cerut-o de nevastă și i-a trimis bani pentru rochia de mireasă

După ce a asigurat victima că are intenţii serioase şi că vrea să îşi unească destinele cu el, femeia a început să îi solicite diverse sume de bani, spunându-i că în magazinele din Italia sunt campanii de reduceri şi pot astfel să achiziţioneze diverse bunuri pentru casă. Naiv, bărbatul din Neamţ a început să îi trimită sume de bani, cuprinse între 800 şi 1.800 de le. Bărbatul era convins că noua iubită va cumpăra materiale pentru casă sau electrocasnice. În ultima solicitare, înainte ca bărbatul să realizeze că este victima unor escroci, femeia i-a spus că şi-a găsit o rochie de mireasă la un preţ de promoţie: 300 de lei. Banii i-au fost trimişi imediat. Cel care ridica banii de la locuinţa bărbatului păgubit era chiar concubinul femeii, un recidivist cu state vechi. După ce ridica banii, împreună cu concubina sa mergeau la cumpărături şi se distrau pe seama naivităţii victimei. La finalul anchetei, procurorii au dispus trimiterea în judecată doar a concubinului, faţă de femeie dispunându-se soluţia de renunţare la urmărire penală. Acuzat de înşelăciune, concubinul escroc a fost condamnat definitiv la 3 ani de închisoare cu executare, după ce instanţa i-a revocat beneficiul condamnărilor cu suspendare din trecut. În plus, bărbatul a fost obligat să achite şi daune morale de 4.000 de lei și daune materiale de 3.200 de lei persoanei vătămate.

Loading...

Citește și

  • Pare incredibil, dar un escroc șarmant a reușit să vândă celebrul Turn Eiffel, din Paris, de două ori. Omul care a îndrăznit și a reușit o escrocherie atât de uriașă se numea Victor Lustig, celebru la începutul secolului XX pentru viața de lux pe care o ducea.

  • Zeci de ani a râs de lumea bună! Stefan Cernetic, un om de rând care s-a dat drept nobil, a fost arestat recent după ce i s-au descoperit escrocheriile. Asta după ce a păcălit capetele încoronate şi vedetele.

  • Draga Olteanu Matei

    Una dintre cele mai iubite actriţe de comedie de la noi a trecut şi prin moment triste în cei 84 de ani, pe care îi împlineşte azi, 24 octombrie. Draga Olteanu Matei a povestit că s-a mutat la Piatra Neamţ, după ce a pierdut casa din București. “O prietenă de familie a ştiut să ne escrocheze îngrozitor”, spune marea doamnă.

  • telefon bucata gresie inselaciune alba

    Un bărbat din Alba Iulia a cumpărat de la un bucureştean, o bucată de gresie într-o husă de telefon, crezând că achiziţionează un telefon mobil de ultimă generaţie. Bărbatul din Bucureşti e cercetat acum pentru înşelăciune.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1