Dragnea, mesaj din pușcărie de 1 decembrie: „Țara mea, am renunțat la libertate de dragul tău!”

Liviu Dragnea

Liviu Dragnea și-a aflat pedeapsa
Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare
Foto: Arhiva Click!

Liviu Dragnea a făcut prima sa postare pe Facebook, de când a fost încarcerat. Fostul Lider al PSD a scris, duminică (1 decembrie), un mesaj cu ocazia Zilei Naționale, în care a scris că și-a scarificat libertatea de dragul țării.

Liviu Dragnea a precizat că a renunțat la momente alături de familia lui și că a ratat multe evenimente din viața copiilor săi, din dragoste pentru țară. Acesta este primul mesaj public al politicanului, după condamnarea din 27 mai. Fostul lider al PSD se află în prezent la Penitenciarul Rahova, unde execută o pedeapsă de trei ani și șase luni de închisoare, condamnare definitivă dispusă de ICCJ, în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC. 

„Nu vor renunța niciodată să te iubesc și să cred în tine!”

„La mulți ani, România!

Țara mea dragă,

Ți-am respectat cu sfințenie toate tradițiile, te-am sărbătorit cu fiecare ocazie, te-am purtat în suflet și în piept oriunde în lume, m-am mândrit cu tine peste tot și ți-am dedicat ție întreaga mea viață.

De dragul tău am sacrificat tot și am făcut ce am știut mai bine să te ajut să crești mare, să fii bogată și puternică.

Am renunțat la multe momente alături de familia mea, am ratat multe evenimente din viața copiilor mei, mi-am asumat în cele din urmă chiar și renunțarea la libertate, de dragul tău!

Mi-am dorit să te văd puternică, să văd cum copiii României mănâncă mâncare românească, sănătoasă și naturală, nu alimentele pline de chimicale refuzate de alții. Mi-am dorit să văd cum bătrânii tăi își recapătă demnitatea, cum în tinerii tăi reînvie speranța unui viitor mai bun, aici! Mi-am dorit să ne păstram pădurile acolo unde le e locul și nu în buzunarele exportatorilor străini de cherestea. Mi-am dorit să văd câmpurile din România pline de grâne și economia românească cum crește, mi-am dorit să le arăți tuturor celor care se îndoiesc de tine că tu poți!

Tu poți fi tot ceea ce nu te-au lăsat niciodată să devii, tu poți fi tot ceea ce visează copiii români că ai putea fi!

Eu încă îți doresc toate acestea și încă cred în tine.
Indiferent prin câte greutăți trebuie să trec, indiferent cât mă vor chinui ca să mă dezic de tine, eu nu voi renunța niciodată să te iubesc și să cred în tine!

La mulți ani, România!”, a scris Liviu Dragnea pe pagina sa de Facebook. 

Liviu Dragnea a făcut plângere penală după alegeri prezidențiale

Liviu Dragnea susține că i-a fost încălcat dreptul la vot atât în primul tur de scrutin, cât și la cel din 24 de noiembrie pentru alegerea șefului statului. În document, avocatul fostului lider PSD susține că membrii secției de vot care au venit cu urna mobilă la penitenciar i-au spus acestuia că nu poate vota, deoarece în sistemul electronic al Autorității Electorale, în dreptul numelui său apare interdicția exercitării drepturilor electorale. 

Cu toate acestea, Liviu Dragnea susține că, în realitate, instanța de judecată i-a interzis dreptul de a candida, nu și pe cel de a alege. Fostul lider PSD susține că a fost oprit ilegal să își exprime intenția de vot. 

 

Citește și

Schimbare șoc în pușcărie! Cum arată Liviu Dragnea fără mustață!

Liviu Dragnea i-a pus bodyguard iubitei sexy. Uite cum i-am surprins pe cei doi!

 

Loading...

Citește și

  • manifestanti pentru liviu dragnea

    Câteva zeci de persoane s-au strâns, duminică, la Palatul Cotroceni ca să ceară demisia preşedintelui Klaus Iohannis, dar şi eliberarea din închisoare a fostului lider PSD Liviu Dragnea. Protestatarii au scandat, printre altele, ”Iohannis, nu uita, Rahova e casa ta”. În palat n-a fost nimeni să-i audă însă, pentru că președintele se află în vacanță cu familia la Neptun.

  • liviu dragnea suparat

    Liviu Dragnea, aflat în închisoare, a făcut plângere penală, după ce nu a putut vota la alegerile prezidențiale. Încarcerat la Penitenciarul Rahova, unde execută 3 ani și 6 luni de închisoare pentru instigare la abuz în serviciu, fostul lider social-democrat a depus, prin intermediul avocatului său, o plângere la Parchetul Sectorului 5.