Dosarul "Colectiv", de la zero

Ultima actualizare:

Dosarul “Colectiv” a ajuns în impas, după ce judecătorul care l-a instrumentat s-a pensionat. Ieri, la noul termen, cauza a fost amânată pentru 22 octombrie, prin decizia magistratului care asigură permanența, informează realitatea.net.

Practic, cauza nu a fost încă repartizată unui nou complet. Astfel, toate actele efectuate de magistrat vor fi anulate, iar procesul, aflat de peste doi ani pe rolul Tribunalului București, va fi preluat de un alt judecător. Bilanţul tragediei din 30 octombrie 2015 este de 64 de morţi și peste 100 de persoane spitalizate.

Judecarea pe fond a dosarului a început în februarie 2016, cu acuzaţii de ucidere din culpă pentru patronii clubului şi administratorii firmei care a montat artificiile la concertul din seara tragediei, 30 octombrie 2015. Ulterior, la dosar a fost reunit şi cel al fostului primar al sectorului 4, Cristian Popescu Piedone. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net