Dorin Chiotea, vești bune despre fiul lui, grav rănit într-un accident: „Victor este un luptător”

Ultima actualizare:

    Mezinul familiei Chioțea a fost rănit grav într-un accident rutierFoto: Facebook
Mezinul familiei Chioțea a fost rănit grav într-un accident rutierFoto: Facebook

Fiul cel mic jurnalistului Dorin Chioțea, în vârstă de doar 4 ani, a fost rănit în urma unui accident rutier, iar părinții săi au fost devastați până când micuțul a dat, într-un final, semne de îmbunătățire. Mama băiețelului a dat vestea cea bună, prin intermediul unui mesaj pubicat în mediul online.

Carmen Chioțea susține însă că drumul va fi unul greu de acum în colo, însă este extrem de recunoscătoare că Victor poate vorbi și că este stabil, după cumplitul accident. Spre deosebire de seara în care a ajuns la Spitalul Clinic de Urgență „Grigore Alexandrescu”, când micuțul era inert, abia mișcând.

Băiețelul lui Dorin Chioțea, în stare mai bună

„De mai bine de 24 de ore suntem într-o altă dimensiune, pe care n-aș fi crezut vreodată că o vom parcurge, declanșată de un moment fatal. M-am spart în mii de bucăți când l-am văzut inert, și m-am adunat înapoi când i-am auzit țipătul, dar am reajuns în disperare așteptând ambulanța.

În acele minute nesfârșite am cunoscut omenia în doi vecini din cartier cu care nu vorbisem vreodată, Cristian și medic pediatru Ioana, care au compensat cu rațiunea și empatia lor. Ne-am agățat de Dumnezeu și L-am căutat în medici, în rugăciuni, în post...Am chemat îngeri văzuți și nevăzuți...Suntem oameni- atât de fragili, și totuși, atât de puternici.Va MULȚUMIM, prieteni știuți și neștiuți, pentru toate gândurile și rugăciunile voastre de susținere! Ne dau putere și încredere. Acum înțeleg de ce am ales numele Victor pentru mezinul nostru, el este un luptător, este stabil, la ATI, fără leziuni neurologice, comunică cu medicii și cu noi, și chiar dacă ne așteaptă o perioada mai dificilă, mă uit la suferință celorlalți, pe care medicii o gestionează eroic, și îmi dau seama că "o lupta-i viață, deci, te lupta cu dragoste de ea, cu dor!", a scris pe Facebook soția lui Dorin Chioțea, Carmen. Băiețelul a fost operat miercuri, 18 noiembrie, și, tot în această zi a prezentat și îmbunătățiri vizibile. 

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net