Doi tineri din Dolj au murit întoxicaţi în baie. Tragedia, la 6 săptămâni de la moartea tatălului fetei, în acelaşi loc

Ultima actualizare:

    Carmen şi Claudiu au locuit  în Anglia până anul trecut FOTO: Facebook/ Costică Cârciumaru
Carmen şi Claudiu au locuit în Anglia până anul trecut FOTO: Facebook/ Costică Cârciumaru

Tragedie fără margini în satul Coţofeni, din nordul judeţului Dolj! Doi tineri iubiţi au murit intoxicaţi cu dioxid de carbon în baie. Totul s-a petrecut la doar 6 săptămâni după ce tatăl fetei a murit în acelaşi loc şi în acelaşi fel!

Carmen (25 de ani) şi iubitul ei, Claudiu (26 de ani), au fost găsiţi morţi în baie vineri, de o rudă a fetei, fostul primar Costică Cârciumaru. Potrivit adevarul.ro, un adevărat blestem s-a coborât asupra familiei din Coţofenii din Faţă: tatăl fetei a decedat chiar în ziua de Crăciun, din acelaşi motiv, tot în acea baie. „În urmă cu două luni, a murit tatăl fetei tot în baie. Au un instant care încălzeşte apa, ca un boiler. Din câte semnale avem noi, din cauza monoxidului de carbon, neavând o aerisire corectă, l-au găsit mort. După nici două luni, au murit fiica şi prietenul ei. Aceeaşi moarte. Îi cunosc foarte bine. Azi noapte au murit, de dimineaţă am auzit de tragedie. Fata venise din Anglia, ca să-şi îngroape tatăl. Apoi, mama a înduioşat-o ca să rămână în ţară”, a declarat Costică Cârciumaru. Potrivit vecinilor, rudele i-au găsit fără suflare, unul în braţele celuilalt. ”Băiatul era cu capul pe spate, iar fata era în genunchi lângă el, aplecată pe cadă”, a dezvăluit un vecin pentru Ştirile Kanal D.

Instalaţia ucigaşă nu fusese înlocuită

Culmea este că, după prima dramă, oamenii legii au recomandat familiei desfiinţarea mecanismului improvizat sau realizarea unei aerisiri adecvate. S-a optat pentru a doua variantă, însă lucrul a fost făcut de mântuială, dovadă că tragedia s-a repetat. 

Cei doi tineri aveau planificată nunta în vară, după trecerea perioadei de doliu şi erau decişi să-şi continue viaţa în România, renunţând la ideea revenirii în Anglia. Acum, în loc să danseze la nuntă, familiile celor doi îi vor plânge la cimitir. Potrivit adevarul.ro, cei doi vor fi înmormântaţi împreună, în cimitirul satului natal.

În cauză, oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă. De asemenea, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc tragedia. Deocamdată, toate probele indică moartea accidentală. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
Ministrul finanțelor Marcel Boloș vizitează Trezoreria Municipiului București și Trezoreria sector 3, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
autostrada moldovei a7 jpg
moschee mensa musa jpg
image png
traian basescu
scoala de politie campina absolvire jpeg
istanbul pixabay jpg
rusalii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net