Doi soţi, ucişi cu brutalitate într-o localitate din județul Satu Mare. Suspectul, condamnat în trecut pentru viol, reținut

masina-politie.jpeg

Foto: Arhivă Click
Citeste tot despre: 

Doi soți au fost găsiți morți în propria locuință dintr-o localitate din Satu Mare. Suspect este un bărbat în vârstă de 42 de ani, cu antecedente, care a fost și reținut.

Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare a fost sesizat vineri că în localitatea Târșolț au fost găsite, în locuința lor, două persoane decedate. Este vorba despre un bărbat de 88 de ani și soția acestuia, de 76 de ani.

Doi soți, uciși în propria locuință

Suspectul a fost prins în scurt timp, fiind vorba despre un bărbat de 42 de ani, din Târșolț. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat judecătorului de drepturi și libertăți.

Potrivit presei locale, suspectul a intrat noaptea în locuința celor doi, ar fi violat-o pe femeie și apoi i-a omorât în mod brutal atât pe femeie, cât și pe soțul acesteia. Conform aceleiași surse, bărbatul a mai fost condamnat pentru viol și a stat în închisoare în urmă cu câțiva ani. Același bărbat ar mai fi bănuit de un alt viol petrecut în urmă cu o lună, victima fiind o femeie în vârstă de circa 70 de ani, informează Digi 24.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1