Doi români au prădat o secție de poliție din Spania, supărați că au fost amendați pentru nerespectarea regulilor sanitare

romani-jaf-sectie-de-politie-spania-696907.jpg

Ce au furat din secția de poliție cei doi hoți români
Cei doi hoți români au furat din secția de poliție arme, uniforme și tot ce au mai găsit în clădire
Foto: antena3.ro/Larazon.es
Citeste tot despre: 

Doi români au prădat o secție de poliție și au furat pistoalele și uniformele agenților, ca să se răzbune după ce au fost prinși încălcând restricțiile pe o stradă din Spania. Încidentul a avut loc în cazarma Gărzii Civile din Villafranca de los Caballeros, în Toledo, unde la ora furtului nu era prezent niciun agent.

Potrivit stiridiaspora.ro care citează El Pais, evenimentele au fost precedate de o acțiune efectuată de o patrulă din acea cazarmă, care sâmbătă dimineața, în jurul orei 1, i-a amendat pe cei doi români pentru că au încălcat restricțiile naționale de coronavirus. Românii s-au gândit cum să se răzbune și cum știau că între anumite ore postul de poliție este gol și-au făcut un plan.

Cum au prădat doi români un post de poliție spaniol

Românii au intrat pe ușa din spate a postului, după ce au sărit peste un perete și au furat trei pistoale, zeci de cartușe și multe uniforme. La patru dimineața, o patrulă a trecut prin dreptul clădirii iar membrii ei au sesizat că ușa principală este deschisă. Agenții au dat alarma, au studiat iamginile de pe camerele de luat vederi și imediat s-au gândit la cei doi români amendați, despre care știau că sunt hoți. Polițiștii au mers în orașul Camuñas, unde știau că locuiesc acuzații și au stat la pândă. Agenții au supravegheat casa până în zori și i-au arestat pe români când se pregăteau să plece. În interiorul imobilului au găsit armele, uniformele și obiecte provenite din alte jafuri.

 

Citiți și

Jaf ca-n filme! Un român a furat 20 de lingouri de aur de la o bătrână din Austria

Șase români sunt judecați în Franța pentru că au omorât trei oameni în timpul unui jaf

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1