Doi copii au aruncat un câine în gol de la etajul 10. Ce amenzi au primit părinții acestora

Ultima actualizare:

    Poliția a ajuns la fața loculuiFoto: Arhivă Click
Poliția a ajuns la fața loculuiFoto: Arhivă Click

Doi copii din orașul Vulcan, județul Hunedoara, au dus sâmbătă, 6 iunie, un câine pe un bloc cu 10 etaje și l-au aruncat în gol, animalul murind în urma incidentului. Poliția a fost sesizată, a deschis o anchetă și a aflat identitatea celor doi copii, amendându-i pe părinții acestora.

„Astăzi în jurul orei 16:40, Poliția Municipiului Vulcan a fost sesizată pe numărul de urgență 112 despre faptul că niște copii au aruncat un câine de pe acoperișul unui bloc, cadavrul câinelui aflându-se pe trotuarul din fața blocului”, au explicat reprezentanţii IPJ Hunedoara.

În urma verificărilor efectuate în cartierul Dallas, polițiștii au stabilit că doi minori, în vârstă de 11 și 14 ani, au dus pe acoperișul blocului un câine, apoi l-au aruncat in gol. În momentul sosirii poliţiştilor la fața locului, cadavrul câinelui nu se mai afla pe trotuar, fiind aruncat la gunoi.

Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunii de ucidere a animalelor cu intenție, fără drept. Totodată, părinții minorilor au fost sancționați contravențional conform Legii 61/1991, pentru nesupravegherea minorilor, cu 100 de lei.

image
image
image
image
image
image
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net