Doi bărbați din Buzău declarați vindecați de Covid-19 au fost testați din nou pozitiv

Ultima actualizare:

    Cei doi buzoieni au fost reinternați
Cei doi buzoieni au fost reinternați

Doi bărbați din Buzău, de 46 și 29 de ani, care au fost infectați cu coronavirus și s-au vindecat, sunt iarăși bolnavi. Ultimele teste anti Covid-19 pe care le-au făcut au ieșit din nou pozitive. Cei doi sunt reinternați în spital și sunt asimptomatici.

Doi buzoieni externați după ce au fost declarați vindecați de Covid-19 au fost reinternați după ce testele efectuate în a 12-a zi de izolare au ieșit pozitive, transmite opiniabuzau.ro.

Potrivit publicației buzoiene, cei doi sunt veri și au revenit în țară din Italia. Ei s-au aflat sub supravegherea medicilor de la spitalul Municipal Râmnicu Sărat.

Iată ce se precizează într-o informare venită din partea Prefecturii Buzău: „Pe 6 aprilie 2020, conform recomandărilor de la externare, au fost recoltate probe de la doi pacienți care au fost externați în data de 26 martie 2020. Externarea celor doi pacienți s-a făcut în urma recoltării consecutive a două (în cazul primului pacient), respectiv trei probe (la al doilea pacient), ale căror rezultate au fost negative. Rezultatul probelor recoltate pe 6 aprilie au sosit pe 7 aprilie a fost pozitiv. Cei doi pacienți, unul de 46 de ani și altul de 29 de ani, după externare, s-au izolat împreună la același domiciliu, fără a avea alte contacte. Ei sunt asimptomatici și au fost internați la spitalul Municipal Râmnicu Sărat”.

Până pe 8 aprilie sunt 13 cazuri de Covid-19 confirmate în Buzău

La nivelul județului Buzău, până la data de 8 aprilie au fost confimate 13 cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus. 8 pacienți au fost deja externați din spitale din București cu următoarele recomandări: izolare la domiciliu 14 zile, monitorizare prin medicul de familie, recoltare de probă în ziua a 12-a de la externare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net