Doar opt persoane îi vor adresa întrebări lui Iohannis la dezbaterea electorală. Cine a primit invitație

Ultima actualizare:

    Doar opt persoane îi vor adresa întrebări preşedintelui Klaus Iohannis la dezbaterea care va avea loc marţi, începând cu ora 15.00FOTO: adevarul.ro
Doar opt persoane îi vor adresa întrebări preşedintelui Klaus Iohannis la dezbaterea care va avea loc marţi, începând cu ora 15.00FOTO: adevarul.ro

Doar opt persoane îi vor adresa întrebări preşedintelui Klaus Iohannis la dezbaterea care va avea loc marţi, începând cu ora 15.00, au declarat surse din PNL pentru Mediafax. Iohannis şi PNL nu au stabilit o temă anume pentru discuţia dintre preşedinte şi politologii, jurnaliştii şi formatorii de opinie care vor fi prezenţi la dezbatere.

”Va fi o dezbatere cu număr limitat de invitaţi care să pună întrebări. Nu e conferinţă de presă. E o dezbatere în care vor pune întrebări cei care sunt invitaţi să participe”, au explicat sursele din PNL citate de Mediafax.

Jurnaliştii Ion M. Ioniță (Adevărul), Cristian Leonte (Pro TV), Radu Tudor (Antena 3), Cristina Șincai (România TV), Moise Guran (Europa FM) și politologul Cristian Pârvulescu (SNSPA) sunt pe "lista scurtă" a dezbaterii, scrie G4Media.ro.

Klaus Iohannis, la dezbaterea de marți, 19 noiembrie

Potrivit surselor menţionate, Iohannis şi PNL nu au stabilit o temă anume pentru discuţia dintre preşedinte şi politologii, jurnaliştii şi formatorii de opinie care vor fi prezenţi la dezbatere, cei opt putând pune orice întrebări doresc.

Dezbaterea electorală cu jurnalişti, analişti şi comentatori politici anunţată de preşedintele Iohannis va avea loc marţi, 19 noiembrie, de la ora 15.00, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare “Carol I, conform SNSPA, care precizează că propunerea sa de a asigura un spaţiu neutru pentru dezbaterea electorală înaintea celui de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale din România a fost agreată de echipa de campanie a lui Iohannis.

”Va fi o discuţie deschisă, aşezată, care cu siguranţă va fi pe placul românilor", a spus preeșdintele în funcție.

Kalus Iohannis a spus că înţelege nevoia şi dorinţa de a avea dezbateri în al doilea tur de scrutin. Anterior, el a explicat de ce nu acceptă o dezbatere cu Viorica Dăncilă.   "De ce nu accept o dezbatere cu candidata PSD-ului? Doamna Vasilica Viorica Dăncilă, fost prim-ministru, dat jos prin moţiune de cenzură, a fost parte activă a tuturor mârlăniilor pesediste, a sprijinit activ încercările de acaparare a justiţiei, a fost foarte activă când a fost vorba să facă zid împreună cu guvernul  în jurul unor persoane cu probleme penale. A fost o persoană foarte activă în a guverna, pe scurt, împotriva românilor, doamna Dăncilă este reprezentanta unui partid antidemocratic, nereformat, care a guvernat împotriva românilor", a spus Klaus Iohannis.  

Președintele în funcție a afirmat că Dăncilă se aşteaptă să fie tratată cu mare respect de toată lumea, "ca şi cum până acum ar fi apărat democraţia românească şi pe români".

Citește și:

De unde are Viorica Dăncilă patru case: «Am fost 9 ani europarlamentar»

Alegeri prezidențiale 2019. Dăncilă joacă ping pong, Iohannis e bun la tenis

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net