Directorul unui liceu, mort de beat la serviciu

Ultima actualizare:

    Cristian Ioneaţă a rămas căzut lângă mașină după o petrecere la școală
Cristian Ioneaţă a rămas căzut lângă mașină după o petrecere la școală

Colegiul Tehnic „Ştefan Milcu” din Calafat este unul dintre cele mai mari licee de specialitate din Oltenia unde învaţă peste 600 de elevi. Domnul din imagine se numeşte Cristian Florea Ioneaţă şi este directorul unităţii de învăţământ, iar fotografia a fost făcută chiar în curtea şcolii.

Maşina de care se sprijină Ioneaţă nu-i aparţine. Este a unui coleg dascăl care s-a oferit să-l ducă pe director acasă după ce acesta nu s-ar mai fi putut ridica de la masa unde băuse fără încetare ore-n şir.

„A fost o zi onomastică în şcoală şi domnul director a băut iar peste măsură. Împreună cu alţi colegi, l-am dus pe braţe la maşina mea, m-am oferit să-l duc acasă. Dânsul este şi mare, şi greu, nu am putut să-l băgăm în maşină, a zis să-l lăsăm acolo jos, să-şi mai revină”, povesteşte profesorul Gigi Ifcovici, pentru adevarul.ro.

„Eu sunt în poze, sunt în curtea şcolii, dar nu-mi mai amintesc. Nu beau să nu mai ştiu de mine, nu există dovezi, nimeni nu mi-a pus etilotestul, poate m-a lăsat inima, eu sunt cardiac”, a declarat la rândul său Cristian Ioneaţă. Conducerea Inspectoratului Şcolar Dolj a declarat că va declanşa o anchetă. 

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net