Directorul unei școli din Sibiu, suspectat că a lovit, beat, 3 maşini

Ultima actualizare:

    Polițiștii au descoperit că directorul de școală era beat
Polițiștii au descoperit că directorul de școală era beat

Directorul Şcolii Generale “Octavian Goga” din Răşinari, judeţul Sibiu, este cercetat după ce ar fi băut şi ar fi lovit cu maşina trei autoturisme. Potrivit corespondentului Mediafax, la ora la care a produs evenimentul rutier, profesorul ar fi trebuit să fie la şcoală. Sesizat, Inspectoratul Școlar Judeţean a început o anchetă

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu, Elena Welter, a declarat corespondentului MEDIAFAX că bărbatul a lovit cu maşina, luni, trei autoturisme parcate.

"Acesta avea o alcoolemie de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat", a spus Elena Welter.

Potrivit acesteia, conducătorul auto este cercetat penal pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

La rândul său, inspectorul şcolar general al ISJ Sibiu, Ştefan Firu, a declarat că joi dimineaţa o comisie disciplinară va merge la Şcoala Generală “Octavian Goga” din Răşinari, pentru a face o anchetă pe numele directorului şcolii, C.V.

Conform lui Firu, directorul ar fi declarat că accidentul a avut loc pentru că maşinii pe care o conducea i s-a stricat ambreiajul. Acest aspect nu poate fi verificat de ISJ, a adăugat Ştefan Firu, însă directorul va fi tras la răspundere pentru că la ora la care s-a produs accidentul trebuia să fie la şcoală.

"Joi dimineaţa, inspectoarea de management și inspectoarea de zonă vor fi la Răşinari, îi vor cere o notă explicativă. Eu nu pot să cer o notă explicativă dacă i s-a stricat sau nu ambreiajul, cum mi-a spus domnul director, dar pot să îi cer notă explicativă de ce la ora aia nu era la școală”, a declarat inspectorul general şcolar.

Potrivit acestuia, directorul şcolii din Răşinari ar nu ar fi informat ISJ despre accident, ci a fost sunat de reprezentanţii Inspectoratului după ce s-a aflat de incident.

“Eu nu am fost informat de către domnul director de eveniment. Am aflat și l-am sunat. Zice că ar fi lovit doar o mașină, că i s-a rupt ambreiajul, i s-au blocat frânele. (...) Eu sper să aibă demnitatea să își dea demisia”, a conchis Firu

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net