Directorul unei instituții de stat a îngenuncheat și s-a rugat pentru ca Suceava să scape de pandemie

daniel_dragoi.jpg

Daniel Drăgoi se roagă
Directorul Daniel Drăgoi își cheamă semenii la rugăciune
Foto: svnews.ro

Credință! Directorul Sistemului de Gospodărire a Apelor din Suceava s-a rugat luni, 6 aprilie, în faţa instituţiei pe care o conduce pentru salvarea judeţului de noul coronavirus. “Să venim cu smerenie înaintea lui Dumnezeu”, i-a îndemnat el pe oameni.

Gest mai puțin obișnuit în Suceava. Daniel Drăgoi, șeful unei instituții de stat, și-a chemat semenii la rugăciune. Directorul Sistemului de Gospodărire a Apelor din Suceava, îmbrăcat la cosum și cravată,  a purtat un echipament de protecţie format din mască medicală, vizieră şi mănuşi. El a ieşit în faţa instituţiei pe care o conduce, a îngenuncheat şi s-a rugat pentru ca judeţul Suceava să scape de pandemie.

„Am luat toate măsurile posibile, am dezinfectat clădirea, am luat măsuri de siguranţă pentru oameni, dar este un moment în care trebuie să recunoaştem că trebuie să venim cu smerenie şi cu rugăciune înaintea lui Dumnezeu să ajute judeţul Suceava, să oprească această pandemie”, spune el pentru svnews.ro. „Numai Dumnezeu poate opri această pandemie şi pe această cale aş vre să îndemn toţi colegii de la instituţiile publice să ne smerim înaintea lui Dumnezeu şi să se îndure Dumnezeu de judeţul nostru şi de ţara noastră”, încheie Daniel Drăgoi.

Loading...
 
 

Citește și

  • sfantul mucenic haralambie

    Această rugăciune este rostită de credincioși în ziua praznicului și în momentele de cumpănă: de boală, de pagubă și când necazurile financiare se abat asupra unei gospodării. Dacă rugăciunea este rostită timp de 40 de zile, Sfântul Haralambie vine în ajutorul celui care o rostește.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1