Directorul unei instituții de stat a îngenuncheat și s-a rugat pentru ca Suceava să scape de pandemie

Ultima actualizare:

    Directorul Daniel Drăgoi își cheamă semenii la rugăciuneFoto: svnews.ro
Directorul Daniel Drăgoi își cheamă semenii la rugăciuneFoto: svnews.ro

Credință! Directorul Sistemului de Gospodărire a Apelor din Suceava s-a rugat luni, 6 aprilie, în faţa instituţiei pe care o conduce pentru salvarea judeţului de noul coronavirus. “Să venim cu smerenie înaintea lui Dumnezeu”, i-a îndemnat el pe oameni.

Gest mai puțin obișnuit în Suceava. Daniel Drăgoi, șeful unei instituții de stat, și-a chemat semenii la rugăciune. Directorul Sistemului de Gospodărire a Apelor din Suceava, îmbrăcat la cosum și cravată,  a purtat un echipament de protecţie format din mască medicală, vizieră şi mănuşi. El a ieşit în faţa instituţiei pe care o conduce, a îngenuncheat şi s-a rugat pentru ca judeţul Suceava să scape de pandemie.

„Am luat toate măsurile posibile, am dezinfectat clădirea, am luat măsuri de siguranţă pentru oameni, dar este un moment în care trebuie să recunoaştem că trebuie să venim cu smerenie şi cu rugăciune înaintea lui Dumnezeu să ajute judeţul Suceava, să oprească această pandemie”, spune el pentru svnews.ro. „Numai Dumnezeu poate opri această pandemie şi pe această cale aş vre să îndemn toţi colegii de la instituţiile publice să ne smerim înaintea lui Dumnezeu şi să se îndure Dumnezeu de judeţul nostru şi de ţara noastră”, încheie Daniel Drăgoi.

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net