Dezolant! Puhoi de oameni în aeroport și revoltă fără margini a lui Mihai Sturzu: „Îmi vine să îmi dau foc la haine”

Ultima actualizare:
Mihai Sturzu, alături de Fuego. Fostul solist de la Hi-Q s-a făcut pilot după ce a renuțat la muzică
Mihai Sturzu, alături de Fuego. Fostul solist de la Hi-Q s-a făcut pilot după ce a renuțat la muzică

Deși s-au înăsprit regulile și se impune distanțarea între oameni pentru a preveni riscul de infectare cu Coronavirus, se pare că unii nu vor să respecte acest lucru. Cel puțin așa reiese dintr-o fotografie postată de Mihai Sturzu (40 de ani) fostul cântăreț al trupei Hi-Q, care s-a reprofilat, iar de câțiva ani este pilot al unei companii aeriene.

Pe pagina sa de socializare, Mihai a publicat o imagine din Aeroportul Internațional Henri Coandă, unde sute de oameni se înghesuiau azi dimineață, la controlul vamal. Femei cu copii, tineri sau bătrâni, unii dintre ei fără mască de protecție, nu le-a păsat de pericol și nu au luat în seamă nicio regulă de distanțare. "Distanțare socială la controlul vamal. Otopeni, sosiri. Acum! 30 martie 2020. 03:30. Suntem bine. Niște cretini fără margini. Pe noi, echipaj, tot pe acolo ne-au adus. Îmi vine să îmi dau foc la haine și să plec în fundul gol acasă!!",  a scris Mihai Sturzu pe pagina sa de socializare. Reprezentantii Aeroportului Henri Coanda au declarat, pentru Antena 3, luni dimineata, ca aglomeratia s-a produs pentru ca trei avioane au ajuns in acelasi timp pe aeroport. Practic, 433 de pasageri sositi cu trei curse dinspre Doncaster Sheffield, Southend Londra si Gatwick Londra s-au inghesuit pentru formalitatile de la controlul de frontiera.


    Mihai Sturzu, alături de Fuego. Fostul solist de la Hi-Q s-a făcut pilot după ce a renuțat la muzică
Mihai Sturzu, alături de Fuego. Fostul solist de la Hi-Q s-a făcut pilot după ce a renuțat la muzică

Directorului operațional al aeroportului a fost demis

Abia după ce această postare a devenit virală, angajații aeroportului au luat măsuri suplimentare pentru asigurarea păstrării distanței între pasagerii aeroportului Henri Coandă. ”În prezent, în vederea informării publicului asupra pericolului generat de Coronavirus și asigurării unei distanțe suficiente, de minim 2 metri, între pasageri care tranzitează aeroportul Henri Coandă, au fost amplasate în întreg terminalul – în special în zonele unde se așteaptă pentru diversele formalități – diverse mijloace de informare. Acestea sunt: afișe, marcaje cu text lipite pe pardoseală, clipuri video difuzate pe monitoare dedicate. Totodată, se transmit constant informații pe sistemul de sonorizare și personalul aeroportuar comunică pasagerilor necesitatea păstrării distanței.

Având în vedere faptul că, recent, declarația pe proprie răspundere a tuturor pasagerilor care sosesc în țară trebuie verificată și avizată, sub semnătură, de personalul DSP, durata pentru controlul documentelor în zona frontierei a crescut substanțial.

În aceste condiții, începând de astăzi, în aeroport au fost dispuse măsuri suplimentare, după cum urmează:

- În cazul sosirii a două curse simultan, vor fi utilizate două fluxuri de control diferite

- În cazul suprapunerii mai mult de două curse la sosiri, pasagerii celei de a treia curse (și ai următoarelor) vor aștepta în avion eliberarea unui flux de control;

- Pe culoarul de sosiri vor fi amplasate benzi de delimitare a liniilor de așteptare și va fi suplimentat personalul aeroportuar din zonă

- În urma discuțiilor cu reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne, în aceeași zonă vor acționa și polițiști de frontieră.

- Se va crește frecvența de difuzare a anunțurilor audio.

Facem totodată apel la pasageri să respecte semnificația marcajelor și indicațiile transmise atât prin sistemul de sonorizare cât și direct de către personalul aflat în zonă”.

Se pare însă că aceste măsuri au fost tardive, deoarece scandalul stârnit de fotografiile lui Sturzu au dus la demiterea lui Cristian Chirică, directorul operațional al aeroportului, conform anunțului făcut de purtătorul de cuvânt al aeroportului, Valentin Iordache.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
shutterstock 1805379256 jpg
image png
image png
tower bridge 5727975 1280 jpg
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net