Deputatul Mircea Baniaș are coronavirus

Ultima actualizare:

    Deputatul Mircea Baniaș a fost testat sâmbătă în ParlamentFoto: ziuadeconstanta.ro
Deputatul Mircea Baniaș a fost testat sâmbătă în ParlamentFoto: ziuadeconstanta.ro

Veste proastă pentru deputatul PNL de Constanța Mircea Baniaș (54 de ani)! În urma testărilor de sămbătă din Parlament, acesta a fost confirmat că este infectat cu virusul din China. Bărbatul nu are simptome.

Sâmbătă, 14 martie, parlamentarii au fost testați de angajații DSP la Palatul Parlamentului. Astăzi, 16 martie, le-a venit și rezultatele.

Deputatul Mircea Baniaș nu are simptome

Potrivit Grupului pentru Comunicare Strategtică toți aleșii sunt sănătoși, mai puțin deputatul ALDE Mircea Baniaș.

”În urma acestora a fost confirmat un singur caz pozitiv al infectării cu noul coronavirus (COVID-19) în persoana deputatului Mircea Baniaș. Potrivit declarațiilor domniei sale, nu a luat contact direct cu niciunul dintre parlamentarii confirmați pozitiv cu noul coronavirus, nu a participat la reuniunile politice la care a luat parte senatorul Vergil Chițac și nu a efectuat deplasări în zone aflate sub atenționare. Deputatul Mircea Banias este asimptomatic. Și în cazul domniei sale va fi declanșată ancheta epidemiologică pentru identificarea tuturor contacților. Recomandăm tuturor persoanelor care s-au aflat într-un contact direct cu o persoană confirmată cu noul coronavirus să se autoizoleze la domiciliu și să informeze în cel mai scurt timp autoritățile”, anunță autoritățile.

Deputatul PNL, Lucian Heiuș, primarul Devei, Florin Oancea, și administratorul public Adrian David Nicolae au și ei virusul din China.

Potrivit ultimului buletin informativ, în România sunt 168 de persoane infectate cu COVID-19. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net