Deputatul care intră în greva foamei și doarme în fața biroului lui Dragnea

Ultima actualizare:

    NAțional liberalul este hotărât să facă demersurile pentru a fi băgat în seamă
NAțional liberalul este hotărât să facă demersurile pentru a fi băgat în seamă

Deputatul PNL de Alba, Florin Roman a anunţat joi, 25 august, că va intra în greva foamei la începerea noii sesiuni parlamentare în semn de protest pentru că proiectele propuse de administraţia locală din Alba Iulia pentru Centenarul Marii Uniri nu sunt finanţate şi sunt ignorate de Guvern.

Național liberalul a anunțat că pe lângă greva foamei își va amplasa și un cort pe holul Parlamentului, chiar în faţa biroului preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea.Florin Roman a înștiințat  Secretariatul General al Camerei Deputaţilor de intențiile sale și este hotărât să meargă până la capăt cu demersurile.

„Decizia mea este de a intra în greva foamei în Parlament pentru o cauză, nu pentru altceva. Am anunţat Secretariatul General al Camerei Deputaţilor ca voi începe acest demers în 18 septembrie, pentru că doresc să particip la începerea noului an şcolar, fiind şi eu tată. Voi protesta în Parlament, în mod civilizat, iar în măsura în care voi putea fizic, voi participa la lucrările Parlamentului. Protestul va fi unul la vedere, transparent, onest! Am fost contactat de mai mulţi patrioţi care doresc sa se alăture protestului. Este o decizie care aparţine fiecăruia. Să sperăm că bunul Dumnezeu va da mintea cea de pe urmă decidenţilor!”, a spus Florin Roman, potrivit Digi 24.

Parlamentarul a explicat că a încercat să prezinte mai multe proiecte Guvernului, a încercat să poarte un dialog, însă nu s-a întâmplat nimic, astfel încât a decis să recurgă la greva foamei ca formă extremă de protest.

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net