Deputat PSD, dus la audieri la DNA. Mascaţii au decins la locuinţa lui

Ultima actualizare:

    Florin TripaFoto: arhivă personală
Florin TripaFoto: arhivă personală

DNA face percherziții, luni dimineață, la sediul PSD Arad. Deputatul Florin Tripa a declarat că a fost chemat la audieri şi s-a prezentat împreună cu avocatul său.

Deputatul PSD Florin Tripa a venit la sediul DNA Timișoara, luni dimineaţă, însoţit de avocatul său. Tripa le-a declarat reporterilor că nu știe de ce a fost invitat la DNA și susține că era în drum spre aeroport când procurorii au ajuns la el acasă.

Procurorii DNA Timişoara şi ofiţerii DGA fac percheziţii luni diminieaţă, într-un amplu dosar de corupţie. Vizaţi sunt trei parlamentarii Dorel Căprar, Florin Tripa şi Ioan Chisăliţă din Arad şi Caraş - Severin, dar şi Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Tmişoara care este condusă de arădeanul Cristian Ispravnic. Potrivit anchetatorilor, dosarul are legătură cu şpăgile încasate de DRDP la cântarul pentru camioane la punctul de trecere a frontierei

Nădlac 2 din Arad.

Vizat în dosar este și șeful Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara, Cristian Ilie Ispravnic. E vorba despre un dosar de luare de mită și trafic de influență.

Ancheta a început în urma cu 9 luni. Ofiterii Direcției Generale Anticorupție (DGA) din Ministerul de Interne au aflat că se plăteau șpăgi între 50 și 100 de euro angajaților DRDP Timișoara. Mai mulți politicieni interveneau pentru ca anumite camioane să nu fie cântărite, iar o parte din banii strânși ar fi ajuns la PSD Arad, potrivit sursei citate.Astăzi, de la ora 10:00, conducerea interimară a partidului intră în ședință, pentru a discuta subiecte cheie, în special legate de strategia parlamentară. Nu este exclus ca un astfel de subiect, precum percheziții DNA la un sediu al partidului să intre pe agenda social-democraților. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
ambulanta jpg
loc de munca, 700 de lei pe zi, freepik jpg
miel pixabay jpg
man at supermarket jpg
Kate Middleton si Printesa Charlotte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net