Declaraţii uluitoare ale medicilor care au operat-o pe tânăra băgată în comă de proxenet

ioana_sus.jpg

ioana condea coma romanca germania
Foto: arhiva personală

Ioana Condea, tânăra de 20 de ani care a fost bătută fără milă şi a stat în comă după ce a refuzat să se prostitueze, face progrese de la o zi la alta, însă medicii care o îngrijesc spun că mai are mult până se va recupera. Şeful Secţiei de Neurochirurgie, cel care a văzut-o prima dată pe fata din Prahova, a declarat că românca a ajuns în stare foarte gravă la spital, iar şansele ei de supravieţuire erau sub 20 la sută.

Tânăra frumoasă şi plină de viaţă care a a lăsat acasă, în judeţul Prahova, un copil de un an şi jumătate zace de patru luni pe un pat de spital din Koln. Ioana Condea a fost bătură cu sălbăticie, iar când a fost găsită era întinsă pe o bancă într-o baltă de sânge. Florentina este fata care i-a făcut rost de job Ioanei şi tot ea a fost cea care a văzut-o căzută pe Ioana. Deşi iniţial, ea credea că doarme, starea tinerei era mult mai gravă. Medicii spun că a ajuns la spital în comă profundă şi a fost nevoie să fie intubată pentru a respira artificial.   

medic.jpg

ioana condea gratiela condea coma romanca obligata sa se prostitueze fotografii copil
Medicul nu-i dădea mari şanse să supravieţuiască
foto: captură Pro Tv

"Pacienta avea o traumă severă la cap. Avea pupilele dilatate ceea ce indica o presiune puternică pe creier. În această situaţie nu avea şanse să trăiască mai mult de câteva ore. Am hotărât atunci să o băgăm de urgenţă în operaţie. I-am îndepărtat o parte din scalp pentru a lăsa creierul să respire şi astfel să înlăturăm presiunea. Şansele de supravieţuire erau mai mici de 20 la sută, fusese bătută sever şi în urma tomografiilor pe care i le-am făcut am descoperit că avea leziuni pe creier. Ioana va supravieţui, va fi transferată la un centru de recuperare, însă până la momentul când se va putea mişca şi mânca singură mai este mult. Este încă departe", a declarat şeful Secţiei de Neurochirurgie de la Spitalul din Koln într-un interviu acordat emisiunii "La Măruţă".

ioana_coma.jpg

ioana condea coma romanca obligata sa se prostitueze
Ioana Condea are 20 de ani şi un băieţel de un an şi jumătate
Foto: arhiva personală

Ioana Condea a fost internată la sfârşitul lunii iulie şi operată de trei ori pe creier. Prima operaţie a durat nu mai puţin de 14 ore.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1