Declarația halucinantă a lui Teodosie când a fost întrebat dacă ar vrea să-l boteze pe copilul lui Barna

Ultima actualizare:

    ÎPS Teodosie a spus că nu ar refuza să-l boteze pe copilul nou-născut al lui Dan Barna, deși nimeni nu i-a cerut așa cevaSursa foto: Adevărul
ÎPS Teodosie a spus că nu ar refuza să-l boteze pe copilul nou-născut al lui Dan Barna, deși nimeni nu i-a cerut așa cevaSursa foto: Adevărul

ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a venit cu o propunere la care nimeni nu s-ar fi așteptat: nu ar refuza să-l boteze pe fiul nou născut al vicepremierului Dan Barna dacă și politicianul ar fi de acord. Însă nu ar face asta oricum, ci doar după ce i-ar explica liderului USR-PLUS cum stă treaba cu taina botezului. „Întâi aș face un dialog cu dânsul. Să-l îndemn la credință, să îi tălmăcesc ce e botezul”.

ÎPS Teodosie nu ar refuza să îl boteze pe fiul lui Dan Barna: „N-aș refuza, dar depinde de voința dânsului. Orice om poate să se întoarcă de la întuneric la lumină, de la rău la bine”, a spus Arhiepiscopul, scrie Mediafax.

Teodosie a fost întrebat în timpul unui interviu pe care l-a acordat la Radio Dobrogea dacă l-ar boteza pe copil iar răspunsul acestuia te lasă fără cuvinte.„Tâlharii au devenit sfinți, păgânii au devenit mucenici. Iată, nu este imposibil, depinde de dumnealui”. Comentariile sunt de prisos. 

ÎPS Teodosie, declarația integrală a părintelui

„Dacă dânsul va vrea să-l boteze și voi avea binecuvântarea Preafericitului - dacă o fi în București - după un dialog, să-l îndemn la credință, să-i tălmăcesc ce e botezul, n-aș refuza, dar depinde de voința dânsului. Nu aș refuza și întâi aș face un dialog cu dânsul referitor la botez, la dreapta credință, ce înseamnă aceasta. Orice om poate să se întoarcă de la întuneric la lumină, de la rău la bine”. Arhiepiscopul a sus că nu ar fi „o surpriză de nepetrecut”. „Sr putea să fie o astfel de surpriză. Tâlharii au devenit sfinți, păgânii au devenit mucenici. Iată, nu este imposibil, depinde de dumnealui. Dar nu pot să intru forțat în conștiința cuiva. Sigur că toate sunt condiționate de persoană, de voia lui liberă. Eu nu am nimic cu nimeni, nu urăsc pe nimeni, compătimesc pe cei care nu mărturisesc adevărul. Nu voi urî vreodată un om fără credințăsau fără religiozitate. Ura e numai de la Diavol. Noi nu refuzăm pe nimeni”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net