De Paște, fără restricții pe Autostrada Soarelui: „Redeschisă complet pe două sensuri între Bucureşti şi Fundulea”

Ultima actualizare:

    Sursă foto: Poliția Română
Sursă foto: Poliția Română

Ministrul transporturilor, Cătălin Drulă, a anunțat că lucrările de reabilitare de pe Autostrada Soarelui se apropie de final, astfel că, de Paște, se va putea circula fără restricţii pe sectorul București - Fundulea.

„S-a tras tare în ultimele zile la lucrările de reabilitare a autostrăzii A2 Bucureşti – Fundulea, pentru ca weekendul viitor, de Paşte, să se poată circula fără restricţii pe acest sector.

Echipele din CNAIR au fost zilnic în teren, iar colegul meu, secretarul de stat Cosma Horațiu, s-a asigurat că graficele accelerate de lucru se respectă. Până miercuri ar trebui să fie gata şi marcajele şi circulaţia, redeschisă complet pe două sensuri între Bucureşti şi Fundulea”, a scris duminică, pe Facebook, Cătălin Drulă.

Lucrările de reabilitare pe cei 24 km au presupus frezarea pe 8 cm a dalelor de beton, reparaţii la îmbinările plăcilor, apoi un strat de 2 cm de mortar şi un strat de 6 cm de asfalt. „Mai rămân aproximativ 3 km de reabilitat la toamnă, dar până atunci traficul se va desfăşura normal pe ambele sensuri”, a explicat Cătălin Drulă.„Unul dintre sensuri este închis pentru aceste lucrări, dar de la 1 iunie se va redeschide, pentru ca pe perioada estivală să nu existe gâtuiri de trafic. Lucrările vor fi apoi reluate în toamnă”, a mai scris ministrul transporturilor.

Cu toate acestea, în weekendul viitor, de Paşte, rămâne această restricţie la Cernavodă, cu traficul deviat. „Colegii mei au discutat şi cu Poliţia Rutieră pentru a lua toate măsurile necesare, astfel încât disconfortul produs de şantierul de la Cernavodă să fie minimizat”, a mai spus Cătălin Drulă. 

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net