De luni se redeschid mall-urile. Cum s-au pregătit comercianții și ce reguli au de respectat clienții

Ultima actualizare:

    Băneasa Shopping Cityfoto: Wikipedia
Băneasa Shopping Cityfoto: Wikipedia

Bucurie mare pentru toți cei care au dus dorul cumpărăturilor fizice, în magazine. De luni, 15 iunie, se deschid mall-urile. Totuși, sesiunile de shopping nu vor mai fi așa cum eram cu toții obișnuiți. Iată ce reguli aveți de respectat și cum s-au pregătit comercianții.

Centrele comerciale și-au luat măsuri stricte și s-au pregătit pentru marea deschidere de luni. Au fost montate porți de scanare termică, covoare impregnate cu soluții dezinfectante, precum și recipiente cu dezinfectant la intrări și la ieșiri. Toate spațiile comune sunt dezinfectate prin nebulizare, anunță reprezentanții Băneasa Shopping City, unul dintre cele mai mari mall-uri din Capitală.

Adio aglomerație, adio pauză de masă la restaurante! Clienții trebuie și ei să îndeplinească niște condiții. Intrarea și ieșirea se va realiza prin locuri diferite, existând pentru fiecare un flux separat. De asemenea, toți cei care intră în mall trebuie să poarte mască pe tot parcursul shoppingului și să păstreze distanța față de ceilalți clienți. Ca să mai uităm de probleme și restricții, comercianții caută să însenineze experiența la cumpărături prin oferirea de promoții și surprize.

„Din 15 iunie ne redeschidem porțile și ne bucurăm să întâmpinăm clienții cu o atmosferă relaxată și plăcută. Ne invităm clienții să redescopere bucuria de a experimenta o sesiune de cumpărături într-un mediu sigur. Astăzi continuăm în siguranță și suntem responsabili împreună, în egală măsură. De aceea, îi rugăm pe toți cei care ne vor trece pragul să se informeze și să respecte toate măsurile impuse de autorități,” a declarat Răzvan Marcu, CCO al Băneasa Shopping City.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
439200637 840468834788027 9054120070225781105 n jpg
familie fericita in natura jpg
gradina pixabay jpg
simona bucura oprescu ministrul muncii jpg
faina jpg
1 maioneza de post cu cartofi jpg jpeg
condimente jpg
hora bologna ciuleandra jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net