De ce l-a retras Dacian Cioloș pe Andrei Baciu din lista miniștrilor

andrei_baciu.jpg

andrei baciu
Tânărul chirurg a fost implicat într-o controversă din cauza unor imagini de pe vremea când era model
Foto: Arhiva Click!

Duminică (15 noiembrie), Dacian Cioloș a anunțat lista miniștrilor pe care o propune spre votare Parlamentului. Printre aceștia se număra și tânărul Andrei Baciu (28 de ani), un medic chirurg rezident, propus în funcția de Ministru al Sănătății. Premierul desemnat și-a retras propunerea după cinci ore, întrucât au apărut poze cu tănărul din perioada în care a fost model.

Premierul desemnat Dacian Cioloș susține că a aflat după ce l-a nominalizat pe Andrei Baciu că acesta este medic rezident și că a decis să-și retragă propunerea deoarece nu a vrut să „păteze imaginea și integritatea acestui guvern.

„Sunt niște lucruri pe care dânsul din păcate nu mi le-a spus dincolo de calități, competențe și idei, a declarat Dacian Cioloș.

Premierul desemnat a vorbit despre problemele „semnalate în media" care „sunt pentru mine foarte sensibile și nu vreau să pătez imaginea și integritatea acestui guvern", potrivit hotnews.ro.

Liviu Dragnea: „Fiecare se machiază şi se rujează şi se peruchează cum crede de cuviinţă"

consultari-dacian-ciolos-cu-delegatia-psd-condusa-de-liviu-dragnea-1-465x390.jpg

dacian ciolos liviu dragnea
Dragnea l-a sunat pe Cioloș să îl anunțe că nu votează un guvern din care face parte Andrei Baciu
Foto: evz.ro

 

Pe de altă parte, liderul PSD Liviu Dragnea susține că el este cel care i-a spus lui Dacian Cioloș să îl retragă pe tânărul Andrei Baciu. Se pare că pozele în lenjerie intimă sunt mai grave decât dosarele penale. În fostul Guvern Ponta au fost 13 miniștri penali

 După ce am terminat conferinţa de presă, colegii mei mi-au arătat informaţiile legate de acel personaj. L-am sunat pe domnul premier desemnat Dacian Cioloş imediat, spunându-i că PSD nu poate lua în calcul votul pozitiv la învestitura Guverului dacă acel domn (Andrei Baciu n.r) rămâne membru al Cabinetului (...) Ce să spun, că m-au deranjat nişte articole de îmbrăcăminte? Fiecare se machiază şi se rujează şi se peruchează cum crede de cuviinţă, dacă e în lumea lui. Dacă vrea să fie într-o funcţie publică totuşi nu poţi să faci asta. Fug bolnavii din spitale, a declarat Liviu Dragnea, potrivit adevarul.ro.
 

Loading...

Citește și

  • Premierul desemnat Dacian Cioloș a decis să nu îl mai includă în Cabinetul său pe Andrei Baciu, pe care îl propusese pentru postul de ministru al Sănătății, decizia fiind luată în urma controverselor apărute în spațiul public după nominalizarea acestuia.

  • dacian ciolos premier

    La presiunile străzii, Victor Ponta şi-a dat demisia. După lungi consultări, Klaus Iohannis l-a numit premier pe tehnocratul Dacian Cioloş, o desemnare care nu a fost o surpriză pentru nimeni, având în vedere că protestatarii voiau un om integru, care să nu aparţină niciunui pardit politic. Presa internaţională a relatat pe tema acestui subiect.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1