De aici îţi ridici pachetul cu un simplu mesaj

mare7.jpg

Pachetomatele vor apărea în scări de blocuri şi parcări
Fotografii: Sever Gheorghe

Faci cumpărături online, dar eşti mereu pe fugă şi nu ai timp să te întâlneşti cu cel care le livrează? De acum, nu mai ai nevoie de curieri care să-ţi bată la uşă. S-au inventat pachetomatele în scara de bloc şi în parcări, de unde poţi ridica coletul cu un simplu mesaj.

Compania C Solution a lansat marţi noile pachetomate de unde să-ţi ridici coletul cu un simplu mesaj, pe care-l primeşti pe telefon după ce ai făcut plata online.

  • Unele vor fi amplasate în parcările centrelor comerciale sau rezidenţiale sub forma  unor containere speciale în care sunt montate mai multe pachetomate şi un bancomat. Temperatura în interior este controlată, pentru a putea fi lăsate şi produse perisabile;

7-act-2-3col.jpg

Cătălin Maftei ne prezintă containerul cu pachetomate care va fi amplasat în parcări
  • O altă variantă este în scara de bloc. Aici, pachetomatele au câte 16 sau 20 de casete de depozitare de diverse dimensiuni, în care curierii depun coletele comandate. Pentru a avea un astfel de serviciu acasă, este nevoie ca asociaţia de proprietari să încheie un contract. Primul an va fi gratuit, iar din al doilea tariful va fi de 120 de euro pe an.
  • Cei de la C Solution au scos pe piaţă şi ridicarea instantă a produselor. Este un serviciu unic în România, care le oferă posibilitatea cumpărătorilor să ridice comanda imediat ce au finalizat-o. “Punem la dispoziţia clienţilor noştri sute de celule în pachetomate, unde să aibă deja depozitate o parte din produsele scoase la vânzare. Cumpărătorul va putea deschide celula cu codul unic de ridicare primit prin SMS, după efectuarea plăţii online”, a explicat Cătălin Maftei, directorul C Solution.

7-act-3-bula.jpg

Cu codul unic primit prin SMS deschizi celula pachetomatului

Cum optezi pentru pachetomate?

În momentul în care cumpărăturile sunt adăugate în coşul virtual, există posibilitatea alegerii variantei. În prezent, pachetomatele există în Pipera Plaza, Liberty Center, Plaza România, Carrefour Market, Cora, Auchan, WinMarkt şi pot fi accesate la orice oră.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1