Dansatoarea de manele Emy, angajată fără concurs la DSP Bucureşti

93024182_3098588583512143_6411241031567671296_o.jpg

Dansatoarea Emy, angajată fără concurs la DSP
Foto Facebook

Maria Emylia Florescu, cunoscută pentru apariţiile sale ca dansatoare alături de mai mulţi manelişti, are studii în managementul turistic, la o universitate privată, dar asta nu a oprit-o să candideze şi să fie angajată la Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti.

Direcţiile de Sănătate Publică (DSP) de pe întreg teritoriul se confruntă în ultima perioadă cu o avalanşă de cazuri de COVID, iar personalul este insuficient pentru a face faţă şi a se descurca în cazul anchetelor epidemiologice. Printre DSP-urile care au primit undă verde să facă angajări s-a numărat şi DSP Bucureşti. 

Potrivit B1.ro, instituţia a permis depunerea dosarelor în doar 48 de ore, astfel că doar cei care ştiau de existenţa acestor posturi vacante puteau să aplice atât de repede. Iar printre ei s-a numărat dansatoarea Maria Emylia Florescu, cunoscută cu numele de scenă Emy. Chiar dacă în anunţul de angajare se specifica faptul că toţi candidaţii pentru funcţia de inspector trebuie să aibă diplomă de licenţă în domeniul economic, juridic sau tehnic, tânăra a fost acceptată, deşi ea este absolvent de management turistic la o universitate privată.  

Conform sursei citate, Maria Emylia Florescu a obţinut punctajul de 93,33 la interviul pentru ocuparea postului.

Află care a fost reacția DSP Bucureşti

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1