Daciana Sârbu şi-a anunţat demisia din PSD. Soţia lui Ponta este europarlamentar

daciana.jpg

daciana sarbu
Daciana Sârbu a anunțat că demisionează din PSD
Foto: arhivă personală

Daciana Sârbu şi-a anunţat, vineri, demisia din PSD, printr-un anunț pe pagina personală de Facebook. Soţia fostului premier Victor Ponta a precizat că îşi va continua mandatul în Parlamentul European ca europarlamentar independent, în grupul Socialiştilor şi Democraţilor, ulterior urmând să-şi susţină proiectele ”din afara politicii”.

”Am decis ca începand de luni, 9 iulie 2018, să mă despart de Partidul Social Democrat şi să-mi continui mandatul în Parlamentul European ca europarlamentar independent, în Grupul S&D. Voi continua să lupt pentru aceleaşi cauze în care am crezut şi până acum – programe mai bune de sănătate, drepturi egale pentru consumatorii români, şanse mai mari pentru agricultorii români, mediu mai curat pentru toţi. Iar la încheierea acestui mandat voi continua să susţin aceste proiecte şi din afara politicii”, a scris Daciana Sârbu pe contul său de Facebook.

Victor Ponta, fost preşedinte al PSD şi fost premier, în prezent deputat şi lider al ProRomânia, a demisionat din Partidul Social Democrat pe 10 martie 2017.

Loading...
 
 

Citește și

  • daciana sarbu

    Cofetăria „Mara Mura”, deținută de Daciana Sârbu și Cristina Voicu, era închisă vineri, 6 noiembrie. Reporterii Click! au fost la fața locului și au găsit un anunț pe ușa de la intrare, în care administratorii localului își cer scuze clienților pentru incovenient, fără a oferi alte explicații.

  • robert turcescu

    Le știm așezate la casa lor sau, dimpotrivă, zburând în continuare din floare în floare, dar puțini își mai amintesc cine le-a furat vedetelor de la noi inima pe vremea primilor fiori ai dragostei, când credeau că iubirea va dura o veșnicie.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1