Dacia, mai tare ca Audi. Ce spun nemții despre noul Duster

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

După ce au criticat în termeni cât se poate de duri Loganul, iată că nemții revin la sentimente mai bune față de mașinile românești. Câțiva specialiști germani au avut numai cuvinte de laudă despre noul Duster, pe care l-au comparat chiar cu un…Audi!

În urmă cu câțiva ani, în Germania, un scandal monstru ținea prima pagină a ziarelor: Loganul românesc a ieșit un pic cam șifonat din teste după ce s-a răsturnat într-un viraj. Azi, tot în Germania, jurnaliștii au numai cuvinte de laudă despre mașinile noastre, în special despre noul Duster. După ce ce l-au testat cu simț de răspundere, nemții de la Motor Sport s-au declarat uimiți calitatea autoturismului de teren, pe care l-au comparat chiar cu Audi.

”Interiorul nu mai face deloc o impresie ieftină, mai ales că plasticul nu mai miroase ca o gramadă de anvelope arse. Inserțiile cromate și dispozitivele de deschidere a ușilor, cu aspect metalic, aduc un plus de atmosferă. Un punct de atracție sunt butoanele sistemului de climatizare, încadrate în metal, care oferă un feeling foarte plăcut. Parcă ar fi Audi! Cine ar fi crezut asta?”, scrie publicația germană.

De asemenea, nemții au remarcat și o îmbunătățire clară a calității scaunelor, care în vechea generație au fost foarte criticate. ”Gata cu tortura scaunelor! Nu sunt o operă de artă, dar nu te mai dor toate după 150 de kilometri”, au mai scris nemții.

Se pare că Dacia este pe val pe piața auto, cel în puțin în Europa! În primele 11 luni ale acestui an, s-au înmatriculat 430.000 de autoturisme Dacia noi, iar marca românească a ajuns la o cotă de piaţă de 3% la nivelul continentului, depăşind mărci celebre. Numărul Daciilor noi înmatriculate în acest an în Europa este cu 12,4% faţă de primele 11 luni ale anului trecut, iar cota de piață este în creştere cu 0,2 puncte procentuale faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Astfel, marca românească a reușit să surclaseze mărci de tradiţie la nivel global, Dacia înregistrând vânzări mai mari decât Seat (372.000 de maşini înmatriculate), Jeep (99.000), Suzuki (229.000), Mazda (215.000), Honda (130.000), Volvo (274.000) sau Mitsubishi (106.000).

Noul Duster, dezvăluit în premieră mondială pe 12 septembrie, în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, se vinde în România la preţuri cuprinse între 12.300 şi 18.700 de euro.

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net