Cutremurător! Copil de 14 ani, din Bistrița-Năsăud, găsit spânzurat în grădină

spanzurare.jpg

spanzurare
Un elev de clasa a 8-a a fost găsit spânzurat
Sursă foto: Shutterstock

Un adolescent de 14 ani a fost găsit spânzurat, într-o grădină din satul Răcăteșu, comuna Târlișua, Bistrița-Năsăud. Din păcate echipajele medicale ajunse la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe copil.

Adolescentul de 14 ani a fost găsit spânzurat de un copac, într-o grădină din Răcăteșu, comuna Târlișua. Descoperirea macabră a fost făcută de către unchiul copilului. 

La fața locului au intervenit două echipaje medicale, un echipaj de terapie intensivă mobilă și unu aparținând Serviciului de Ambulanță Județean. „Din păcate nu s-a mai impus începerea protocolului de resuscitare, copilul prezentând pete cadaverice și rigiditate, astfel încât echipajul medical a declarat decesul acestuia la locul solicitării”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Bistrița-Năsăud, Ciprian Păcurar.

Adolescentul era în clasa a 8-a și provenea dintr-o familie dezorganizată, potrivit investigațiilor făcute de oamenii legii. Până la această oră, nu se cunoaște dacă minorul a lăsat un bilet de adio, prin care să-și motiveze gestul extrem.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1