Cum se simte Rică Răducanu după operație. Prima poză cu el pe patul de spital

Ultima actualizare:

La vârsta de 73 de ani, Rică Răducanu se confruntă din nou cu probleme de sănătate. Acum acestea sunt de natură urologică, iar ieri dimineață el a ajuns de urgență la Spitalul Clinic Colentina. Medicul Victor Cauni l-a consultat, i-a pus un diagnostic și a fost operat în decursul zilei de ieri, 19 iunie. Click! a aflat cum se simte fostul mare fotbalist.

Sănătatea îi joacă feste celebrului fost portat al echipei naționale de fotbal a României. În ultimii ani, Rică Răducanu, pe numele real Necula Răducanu, s-a perindat prin spitale, prin centre de tratamente și i s-au administrat antibiotice puternice. În 2007 a fost internat la Spitalul CFR 2 din cauza unui accident vascular cerebral, provocat de un cheag de grăsime depus pe o venă, din cauza colesterolului ridicat. Apoi, în aprilie 2019, se plângea la propriu din cauza durerilor de la nivelul genunchilor, care nu au dispărut nici după tratamentul făcut în stațiunea Covasna.

Rică Răducanu a tercut cu bine peste operație
Rică Răducanu a tercut cu bine peste operație

Probleme la nivelul inimii, la picioare, dar și o răceală cruntă, i-au dat de cap în ultima perioadă, însă ieri a ajuns de urgență, la spital, acuzând dureri groaznice la nivel inghinal. Încă de la prima oră a dimineții, Rică Răducanu a fost adus la Spitalul Clinic Colentina, mai precis la Secția de Urologie a unității, iar echipa de medici s-a mobilizat rapid. Șeful Secției de Urologie, medicul Victor Cauni, i-a făcut investigații amănunțite și i s-a pus diagnosticul adenom de prostată cu retenție urinară. ”Rică Răducanu s-a simțit foarte rău, a avut dureri puternice și a fost transportat la spital. Medicii l-au consultat imediat și i s-a pus un diagnostic, însă au decis să îl și opereze”, ne-au spus surse din preajma fostului fotbalist. În câteva ore, legendarul portar, care a făcut istorie la Rapid, a ajuns pe masa de operație. În cazul său, intervenția a fost una  extrem de necesară, iar medicul Victor Cauni s-a ocupat de procedură. Ziarul Click! a aflat care este starea de sănătate a pacientului, imediat după operație. ”Pacientul a fost operat cu succes, este în afara oricărui pericol, operația a decurs conform protocolului operator! O să fie externat luni sau cel mai târziu marți, săptămâna viitoare, atunci când vom fi siguri că își va relua procesul de micțiune în condiții optime”, a declarat, pentru Click!, directorul medical al Spitalului Colentina, dr. Furtuna Bogdan. Așadar, dacă totul decurge normal, săptămâna viitoare Rică Răducanu ar putea reveni în sânul familie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net