Cum se apără Mugur Mihăescu în scandalul Revelionului TVR: „A fost o explozie de audiență față de ultimii 10 ani”

mugur-mihaescu.png

Mugur Mihăescu, despre mult-criticatul Revelion TVR
Foto: Captură Video

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Deși programul difuzat de TVR1 în noaptea dintre ani a stârnit controverse în spațiul public, fiind catalogat drept „o bășcălie”, unul dintre protagoniștii show-ului de Revelion, Mugur Mihăescu, apără în continuare conceptul și susține că audiența din acest an a postului anterior menționat le-a depășit detașat pe cele din anii anteriori.

Invitat în cadrul unei ediții speciale la Antena 3, Mugur Mihăescu a vorbit despre scandalul momentului: Revelionul TVR. Programul dintre ani difuzat de TVR1 a primit critici vehemente, protagoniștii show-ului fiind acuzați că au luat în derâdere pandemia și măsurile de distanțare și de protecție împotriva coronaviruslui și nu numai.

Ce spune Mugur Mihăescu despre Revelionul TVR

Mihăescu se apără însă, susținând că multora li s-a părut „excepțional” programul dintre ani difuzat de TVR și, comparând cu ultimii 10 ani, audiențele postului au fost „explozive”. De asemenea, acesta i-a răspuns și deputatului USR Iulian Bulai, rugându-i pe liderii partidului să îl demită din funcție în urma declarațiilor sale.

Mugur Mihăescu cere demiterea lui Iulian Bulai

„Acest om căruia nu îi pronunț numele și-a permis să spună că sunt conspiraționist. Îi rog oficial pe conducătorii partidului acestuia, adică pe domnul Dacian Cioloș și pe domnul Dan Barna să îl demită din partid pe acest individ. Nu are ce căuta acolo unul cu apucături naziste, mai ales că vorbim de un partid progresist. Delirează”, a declarat Mugur Mihăescu, explicând că numai pe vremea comunismului a mai avut de a face cu așa o situație în care s-ar îngrădi dreptul la liberă exprimare.

„Dacă dumneavoastră domnilor președinți ai acestui partid îl apărați pe acest individ care spune că noi subminăm și că această bășcălie ieftină subminează și nu avem voie să râdem.... Asta nu au mai făcut-o decât comuniștii în 1988 cu mine pe scenă.

Când eram la Festivalul Arte și creații studențești în Timișoara am băgat o 'șopârlă' despre Nicolae Ceaușescu, au trimis tot publicul acasă, pentru că publicul se ridicase în picioare, dar, nu-i așa, el nu era educat, și pe urmă festivalul s-a ținut în spatele ușilor închise cu o comisie de 4-5 inși în fața ta", a mai povestit Mugur Mihăescu.

 

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5