Cum poţi învăţa pentru Bac de pe telefonul mobil. Iată aplicația care-i salvează pe elevi

Ultima actualizare:

    Andrei Ilie este un elev eminent
Andrei Ilie este un elev eminent

Sprijin pentru examen! Un tânăr aflat în clasa a XII-a la Colegiul Naţional “Emil Botta” din Adjud, olimpic naţional la Tehnologia Informaţiei şi Comunicării, a creat o aplicaţie utilă celor care se pregătesc pentru Bacalaureat. Gratuită, aplicaţia poate fi rulată pe orice telefon cu Android.

Andrei Leonard Ilie este un elev excepţional din Adjud (Vrancea). După ce, doi ani consecutiv, s-a aflat printre primii elevi din ţară la Olimpiada de Tehnologia Informaţiei şi Comunicării, tânărul se pregăteşte acum pentru examenul de Bacalaureat. Tânărul a constatat că pierde timp preţios doar căutând pe internet modelele de subiecte propuse de Ministerul Educaţiei la materiile de Bacalaureat. Din acest motiv i-a venit ideea să dezvolte o aplicaţie pentru telefonul mobil, care să-i ajute pe elevi să obţină o notă mare la examenul care are loc peste cinci luni. Aplicaţia ”BAC de 10 - Învaţă pentru BACALAUREAT de pe telefonul tău!” reuneşte toată materia şi toate exerciţiile pentru Bacalaureat. Aplicaţia este gratuită şi de ea se poate folosi orice elev care are un telefon cu Android.

Aşa arată aplicaţia inventată de tânărul din Adjud
Aşa arată aplicaţia inventată de tânărul din Adjud

“Aplicaţia centralizează materialele pentru Bacalaureatul din 2019. La început, ea a fost concepută pentru filologie şi matematică-informatică, dar am implementat şi materiile de la ştiinţele naturii, ştiinţele sociale şi competenţele digitale 2019”, spune Andrei pentru adevarul.ro.

Practic, elevii pot găsi la un loc tot ce a fost publicat până acum de Ministerul Educaţiei, dar şi subiectele din anii anteriori. “Sunt destule materiale după care poţi să te pregăteşti pentru Bacalaureat, să iei o notă decentă, de ce nu şi 10, dar depinde de fiecare în parte cât de mult lucrează şi în ce context foloseşte aplicaţia”, explică elevul. Până în acest moment, aplicaţia a fost descărcată de 2.000 de ori de către cei interesaţi, iar reacţiile sunt pozitive.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net