Cum l-a convins Rareș Bogdan pe Mihai Tudose de la Pro România să voteze Guvernul Orban

Ultima actualizare:

    Rareș Bogdan l-a convins pe fostul premier Mihai Tudose să voteze Guvernul Orbanfoto: arhiva Adevărul
Rareș Bogdan l-a convins pe fostul premier Mihai Tudose să voteze Guvernul Orbanfoto: arhiva Adevărul

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a dezvăluit că a avut o discuţie de ultim moment, în dimineața zilei de luni, cu Mihai Tudose, de la Pro România, obținând votul acestuia pentru Guvernul Orban.

"Acum 10 minute am vorbit cu Mihai Tudose, i-am spus că, după modalitatea în care s-a comportat atunci în faţa unui premier dintr-o ţară unde politeţea şi regulile de bună-cuviinţă sunt esenţiale, e un moment în care acel episod să fie anulat printr-un gest responsabil faţă de ţara sa. Mihai Tudose e un patriot, e un român care, chiar dacă are convingeri de stânga, socialiste, nu poate fi acuzat că nu iubeşte ţara. Faptul că domnia sa, şi alţi domni de la Pro România, printre care Sorin Câmpeanu, au luat o decizie înţeleaptă, asta e un lucru îmbucurător", a spus Rareş Bogdan, citat de Digi 24.

Mai mulți parlamentari Pro România vor vota Guvernul Orban

Întrebat care sunt membrii Pro România care vor acorda susţinere Guvernului Orban, Rareş Bogdan a răspuns că nu vrea să facă dezvăluiri cu atât de puţin timp înainte de şedinţă, dar a subliniat că  sunt mai mult de două - trei nume.

"Nu pot să spun că sunt foarte interesat de ce se întâmplă cu partidele stângii, e un curent politic care a eşuat lamentabil şi nu cred că merită stânga să mai conducă într-un fel sau altul, ei doar împart bogăţia pe care o acumulează dreapta", a adăugat prim-vicepreşedintele PNL.

image
image
image
image
image
image
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net