Cum îţi afectează corpul noul coronavirus. Evoluția în timp a simptomelor COVID-19

v1poza-1.jpg

Iată diferenţele dintre COVID-19, răceală şi gripă!
Citeste tot despre: 

Un grup de medici români a realizat un material despre evoluţia în timp a simptomelor la bolnavii infectaţi cu coronavirus, scrie adevarul.ro.

Astfel, în prima zi, bolnavul prezintă febră, tuse seacă şi posibile stări de oboseală. În ziua a cincea, bolnavii, mai ales cei în vârstă, se pot confrunta cu greutăţi de respiraţie.

Potrivit unui studiu al Universităţii din Wuhan, în ziua a şaptea, pacienţii necesită internare, iar 24 de ore mai târziu este posibilă conectarea la ventilatoare. În ziua a zecea, dacă lucrurile se înrăutăţesc, pacientul ajunge la Terapie Intensivă. După 17 zile de la debutul bolii, în principiu, pacienţii îşi revin şi sunt externaţi. 


Pe de altă parte, nouă din zece pacienţi infectaţi cu coronavirus au prezentat febră, iar şase din zece s-au plâns de tuse seacă. Apoi, un pacient din şapte a prezentat dureri în gât sau dureri musculare, iar o parte dintre cei infectaţi au spus că au avut probleme digestive, diaree sau greaţă, se mai arată în postarea grupului „Suntem Cadre Medicale”. 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1