Gravidă ucisă în bătaie de soțul ei în Vrancea. Bărbatul a violat o femeie în noaptea crimei

Ultima actualizare:

    Bărbatul de 50 de ani este în pericol să fie condamnat pe viațăFoto: observatornews.ro
Bărbatul de 50 de ani este în pericol să fie condamnat pe viațăFoto: observatornews.ro

Apar noi amănunte despre cazul femeii însărcinate ucise sâmbătă, într-un sat din Vrancea. Criminalul este bărbatul victimei și înainte de faptă a violat cu sălbăticie o femeie venită în vizită la soția sa.

Crima oribilă s-a petrecut sâmbătă în comuna Dumitrești. O femeie în vârstă de 32 de ani, gravidă în trei luni, a fost omorâtă în bătaie de concubinul ei, un bărbat de 50 de ani. Suspectul a încercat să ascundă fapta și a sunat la 112 pentru a chema ambulanța, motivând că femeii i-ar fi venit rău. Individul a fost eliberat din închisoare în urmă cu patru ani, după ce a ispășit 10 ani pentru omor.

Cum a ajuns un bărbat să-și omoare iubita însărcinată și să violeze o vecină

Când a ajuns echipajul ambulanței, femeia era deja moartă. Cadrele medicale au realizat că aceasta a fost agresată și au chemat poliția. Din primele cercetări a reieșit între cei doi concubini a avut loc o ceartă, iar bărbatul ar fi lovit-o de mai multe ori pe femeie. În urma agresiunii, aceasta a rămas întinsă pe podea. După atac, suspectul și-a sunat rudele, cărora le-a spus că femeia a băut un ness și nu se simte bine. În timp ce polițiștii cercetau cazul, o localnică a declarat că a venit în vizită la gravidă în aceeași zi în care s-a petrecut crima și a fost sechestrată și violată de bărbatul acesteia. La fapte ar fi fost martoră și soția atacatorului. Anchetatorii spun ca în funcție de încadrarea faptelor, de aceasta dată instanța l-ar putea condamna la închisoare pe viață.

Ce spun autoritățile despre crimă

"În cauză se fac cercetări pentru infracțiunea de omor calificat săvârșit asupra unei persoane însărcinată în luna a treia. În aceeași noapte, făptuitorul a mai lipsit de libertate și întreținut relații sexuale neconsimțite cu o altă persoană, la domiciliul celor doi concubini” a spus Luminița Dogaru, procuror, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea pentru antena3.ro.”Urmare a evenimentului din cursul după-amiezei de 5 iunie (moartea suspectă) din comuna Dumitrești, activitățile desfășurate de polițiștii de investigații criminale și specialiștii criminaliști au reliefat aspecte ce au condus la suspiciunea săvârșirii infracțiunii de lovituri cauzatoare de moarte. Din  acest motiv, a fost informat procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, care, în cursul nopții, a dispus măsura reținerii față de concubinul femeii decedate, un bărbat de 50 de ani. Polițiștii efectuează cercetări pentru ucidere din culpă (moarte suspectă), pentru stabilirea împrejurărilor în care a intervenit decesul femeii”, se arată într-un comunicat al IPJ Vrancea.

Citiți și

Crimă dublă! Un tânăr cu probleme psihice şi-a ucis tatăl şi bunicul

Morţi misterioase în Vrancea: şi-a acoperit surioara cu propriul trup

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net