Cum arată „mita din lighean”. Procurorii DNA au publicat imaginile

valiza-euro.jpg

Valiză cu bani
Procurorii DNA au efectuat percheziții în 67 de locații din București, Suceava, Botoșani, Neamț, Bacău și Bistrița
Sursa foto: DNA
Citeste tot despre: 

Procurorii DNA au publicat primele imagini cu „mita din lighean” descoperită în urma unor percheziții efectuate joi, 26 noiembrie, la Serviciul Permise Suceava și Registrul Auto Român. Banii, în valoare totală de peste un milion de euro, erau ascunși în găleți, ligheane, serviete, seifuri și chiar în pereții instituției. Au fost descoperite însă și alte bunuri de la ceasuri de lux și bijuterii până la mașini.

Procurorii DNA Suceava au reușit în doar o singură zi să decapiteze una dintre cele mai mari grupări infracționale din județ. Angajați ai RAR, la Permise și Îmatriculări, polițiști, mecanici și instructori auto se ocupau încă din 2018 cu eliberarea de permise auto contra cost și cu înmatricularea mașinilor de lux furate din UE. 

Mita, în valoare de 1,2 milioane de euro

Procurorii DNA, Serviciul Teritorial Suceava, au ridicat peste 1,2 milioane de euro, ceasuri şi bijuterii din aur, precum şi opt autoturisme de lux, în urma percheziţiilor efectuate joi la Serviciul Permise Suceava și RAR.  Potrivit unui comunicat al DNA, în urma efectuării a 67 de percheziţii în Bucureşti şi în judeţele Suceava, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Neamţ şi Bacău, au fost ridicate sume de bani şi bunuri în valoare de peste un milion de euro: 1.225.000 euro; 790.000 lei; 12.000 dolari; 1.500 lire sterline; 37 ceasuri de lux; 21 brăţări; 18 lanţuri şi 4 pandantive de aur; 8 autoturisme de lux.

mita-suceava.jpg

Bani ascunși în servieta
Banii primiți mită erau ascunși în genți și serviete
Sursa foto: DNA

ceasuri-de-lux.jpg

Ceasuri de lux
Procurorii DNA au confiscat 37 de ceasuri de lux
Sursa foto: DNA

mita-suceava-lei.jpg

Bani primiți mită de polițiștii din Suceava
Un permis auto costa și 7000 de euro

suceava-dna.jpg

Bani ascunși în ligheane și găleți
O parte din bani au fost ascunși în ligheane, găleți și în pereți
Sursa foto: DNA

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1