Cu cine se căsătorește fiul lui Liviu Dragnea. Protestatarii s-au autoinvitat la nuntă

stefan-valentin-dragnea-liviu-dragnea-octav-ganea.jpg

liviu dragnea valentin dragnea
Liviu Dragnea va dansa la nunta fiului său, Valentin Ştefan, în 26 august
Foto: Inquam Photos Octav Ganea

Valentin Dragnea, fiul liderului PSD, se căsătorește în două săptămâni cu aleasa inimii sale, Gina Alexandra, fiică de preot și fostă concurentă la Miss Universe România.

Liviu Dragnea va fi socru mare în 26 august, când se anunță o petrecere de zile mari cu ocazia nunții fiului său, Valentin. Socrul mic, preotul Dionis Tătulescu, slujește în Biserica Sfântul Elefterie din Capitală, acolo unde a ales să se mute acum doi ani și unde se va ține și cununia religioasă. Petrecerea de nuntă va alea loc la Palatul Snagov.

Înainte de a se muta la București, preotul a slujit în Măgureni, Prahova, dar și în Ploiești, de unde a plecat în octombrie 2016.

În 2009, Gina Alexandra Tătulescu participa la Miss Universe România, unde s-a clasat pe locul 20. În descrierea pentru concurs, tânăra spunea că își dorește să fie jurnalist și că este pasionată de fotografie și de șofat, notează libertatea.ro. De asemenea, deși nu este foarte activă pe rețelele sociale, fata de 28 de ani lasă să se vadă că iubește foarte mult animalele.

gina_tatulescu.jpg

gina tatulescu nora liviu dragnea
În 2009, Gina Tătulescu a participat la Miss Universe România
Foto: Miss Universe România

 

Este de așteptat ca toții greii din PSD să participe la nuntă, însă invitația pentru marele eveniment a ajuns să se propage rapid în mediul online, așa că ziua de 26 august se anunță a fi una foarte agitată pentru familia liderului PSD. Protestatarii din Piața Victoriei s-au autoinvitat la cununia religioasă și au organizat chiar un eveniment pe Facebook, acolo unde și-au anunțat deja prezența mii de persoane.

"Mergem la nunta lui Dragnea Jr. să-i urăm "La multi ani!"- cu executare, atât lui, cât și lui "Daddy" Liviu Dragnea! Ne întâlnim cu toții la ora 17:30, la Biserica Sfântul Elefterie. După cununia religioasă, stabilim dacă mergem și la Snagov, unde are loc nunta la care vor participa toți greii din PSD si ALDE" - este anunțul care descrie evenimentul.

Fata lui Liviu Dragnea se iubește cu un cântăreț

-263643.jpg

Alexandra Dragnea trăieşte o poveste de dragoste alături de Alex Mataev, un fost concurent al emisiunii X-Factor

 

Dacă viața lui Liviu Dragnea este pusă pe tapet, la fel ca și relația lui cu tânăra Irina Tănase, iată că cei doi copii ai săi, Valentin și Alexandra, își trăiesc poveștile de dragoste cu mai multă discreție. În timp ce Valentin se pregătește de nuntă, sora lui se iubește de câțiva ani buni cu un fost concurent X Factor, moldoveanul Alex Mațaev. De altfel, cei doi s-au cunoscut chiar în culisele emisiunii-concurs de la Antena 1.

loading...
Loading...

Citește și

  • liviu dragnea

    E clar, lumea se pregătește deja de alegerile prezidențiale din 2019. Liderul PSD i-a declarat război lui Klaus Iohannis la scurt timp după ce președintele României a participat la Consiliul Național PNL. Dragnea a declarat că documentul pentru punerea sub acuzare a preşedintelui Klaus Iohannis pentru înaltă trădare este gata.

  • În luna septembrie, familia lui Dragnea are un motiv important de bucurie, căci fiul preşedintelui PSD şi al Bombonicăi Prodana se va căsători cu aleasa inimii sale. Nunta lui Liviu Dragnea cu tânăra sa iubită, Irina Tănase se lasă aşteptată, însă colegii şi apropiaţii acestuia se vor bucura să participe la fericitul eveniment care va avea loc în septembrie.