Cu ce se ocupă Irina Tănase, iubita cu 30 de ani mai tânără a lui Liviu Dragnea

dragnea_si_irina_tanase.jpg

liviu dragnea irina tanase
Liviu Dragnea şi iubita lui, Irina Tănase
foto: Inquam/ Octav Ganea

Femeia care a atras cele mai multe priviri de la Congresul PSD, ocupanta unui fotoliu în primul rând, între două doamne cu greutate în partid, logodnica lui Liviu Dragnea are un CV destul de bogat la cei 25 de ani ai ei.

Tânăra care ar putea deveni doamna Dragnea anul acesta a început să muncească foarte devreme, primul ei job fiind la Asesoft, compania lui Sebastian Ghiță, pe vremea când acesta din urmă era parlamentar PSD.

La 1 octombrie 2013, Irina Tănase s-a angajat la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, ca asistentă a lui Liviu Dragnea, decizie care avea să-i schimbe radical viața. Două luni și jumătate mai târziu, conform informațiilor obținute de jurnaliștii de la Rise Project, tânăra își petrecea sărbătorile de iarnă în Brazilia alături de șeful ei. Cum Dragnea era încă un bărbat însurat, cei doi au ajuns separat în Brazilia, Irina fiind însoțită de Mugurel Gheorghiaș, colaboratorul lui Dragnea.

Crăciunul și Revelionul la soare, în Brazilia, avea să devină o tradiție pentru cuplul Irina Tănase – Liviu Dragnea, cei doi revenind aici în anii următori. Divorțul politicianului din 2015 le-a lăsat celor doi cale liberă pentru asumarea publică a relației.

Conform declarației de avere din perioada în care era asistenta lui Dragnea la Ministerul Dezvoltării, Irina Tănase nu are niciun bun de valoare pe numele ei, fie că este vorba despre casă, mașină ori bijuterii. Tânăra are, fără îndoială inima liderului PSD și promisiunea că va fi luată de soție cândva, anul acesta.

irina_tanase.jpg

irina alexandra tanase congres psd
Iubita lui Dragnea, flancată de Carmen Dan şi Gabriela Firea, la congresul PSD
foto: Inquam/ Octav Ganea

 

Cât despre ocupația actuală a Irinei, primarul Capitalei a lăsat să se înțeleagă că logodnica lui Dragnea a fost implicată în organizarea mai multor campanii umanitare. "Irina este o tânără care cred că este de viitor în sensul în care mi se pare extrem de preocupată ca lucrurile să meargă în direcția bună. Noi o cunoaștem și de la alte întâlniri private. A ajutat foarte mult în organizarea unor evenimente umanitare", a declarat Gabriela Firea la congresul PSD.

Loading...

Citește și

  • liviu dragnea iubita

    Bat clopote de nuntă pentru Liviu Dragnea şi iubita lui, Irina Tănase! Liderul PSD a anunţat sâmbătă (10 martie) la congresul PSD că va face pasul cel mare, după ce la eveniment a fost sorbit din priviri de cea care îi va deveni soţie. Tânăra de 25 de ani l-a urmărit atentă din primul rând, iar în momentul aplauzelor, camerele de filmat au surprins imagini cu bijuteria de pe inelarul ei.

  • Sâmbătă a fost o zi importantă pentru PSD, dar şi pentru Irina Alexandra Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, liderul partidului. Tânăra de 25 de ani, care îi este parteneră de viaţă omului politic, a avut de două ori emoţii. O dată pentru deznodământul congresului şi a doua oară pentru participarea ei la un astfel de eveniment. Ca să-i dea un pic de curaj premierul Viorica Dăncilă a adus-o de mână în sală şi a aşezat-o pe un fotoliu în prezidiu. Primarul general Gabriela Firea şi ministrul de Interne Carmen Dan s-au asigurat că tânăra nu se va simţi stingheră la congres şi au stat tot timpul în preajma ei.