Cu ce se ocupă Irina Tănase, iubita cu 30 de ani mai tânără a lui Liviu Dragnea

Ultima actualizare:

    Liviu Dragnea şi iubita lui, Irina Tănasefoto: Inquam/ Octav Ganea
Liviu Dragnea şi iubita lui, Irina Tănasefoto: Inquam/ Octav Ganea

Femeia care a atras cele mai multe priviri de la Congresul PSD, ocupanta unui fotoliu în primul rând, între două doamne cu greutate în partid, logodnica lui Liviu Dragnea are un CV destul de bogat la cei 25 de ani ai ei.

Tânăra care ar putea deveni doamna Dragnea anul acesta a început să muncească foarte devreme, primul ei job fiind la Asesoft, compania lui Sebastian Ghiță, pe vremea când acesta din urmă era parlamentar PSD.

La 1 octombrie 2013, Irina Tănase s-a angajat la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, ca asistentă a lui Liviu Dragnea, decizie care avea să-i schimbe radical viața. Două luni și jumătate mai târziu, conform informațiilor obținute de jurnaliștii de la Rise Project, tânăra își petrecea sărbătorile de iarnă în Brazilia alături de șeful ei. Cum Dragnea era încă un bărbat însurat, cei doi au ajuns separat în Brazilia, Irina fiind însoțită de Mugurel Gheorghiaș, colaboratorul lui Dragnea.

Crăciunul și Revelionul la soare, în Brazilia, avea să devină o tradiție pentru cuplul Irina Tănase – Liviu Dragnea, cei doi revenind aici în anii următori. Divorțul politicianului din 2015 le-a lăsat celor doi cale liberă pentru asumarea publică a relației.

Conform declarației de avere din perioada în care era asistenta lui Dragnea la Ministerul Dezvoltării, Irina Tănase nu are niciun bun de valoare pe numele ei, fie că este vorba despre casă, mașină ori bijuterii. Tânăra are, fără îndoială inima liderului PSD și promisiunea că va fi luată de soție cândva, anul acesta.


    Iubita lui Dragnea, flancată de Carmen Dan şi Gabriela Firea, la congresul PSDfoto: Inquam/ Octav Ganea
Iubita lui Dragnea, flancată de Carmen Dan şi Gabriela Firea, la congresul PSDfoto: Inquam/ Octav Ganea

Cât despre ocupația actuală a Irinei, primarul Capitalei a lăsat să se înțeleagă că logodnica lui Dragnea a fost implicată în organizarea mai multor campanii umanitare. "Irina este o tânără care cred că este de viitor în sensul în care mi se pare extrem de preocupată ca lucrurile să meargă în direcția bună. Noi o cunoaștem și de la alte întâlniri private. A ajutat foarte mult în organizarea unor evenimente umanitare", a declarat Gabriela Firea la congresul PSD.

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net