Cu banii de la nuntă, Olguța Vasilescu și Claudiu Manda îşi plătesc conacul

act-1-2col.jpg

Fostul ministru al Muncii Lia Olguţa Vasilescu, care în weekend s-a căsătorit cu senatorul PSD Claudiu Manda, a povestit ce planuri are cu darul de nuntă

Pesediştii Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda s-au căsătorit pe 24 februarie, dar au făcut petrecerea abia în weekendul trecut, alături de Liviu Dragnea şi Viorica Dăncilă, în localitatea Işalniţa, lângă Craiova. Fostul ministru al Muncii a povestit ce planuri are cu darul de nuntă, primit din partea celor peste 500 de invitaţi care le-au fost alături.

”Eu l-am cunoscut în anul 2000, când eram jurnalistă şi i-am luat un interviu. El era cel mai tânăr consilier local şi am rămas într-o relaţie de prietenie. După ce am divorţat, relaţia noastră a evoluat. Nu mai avem nici un secret unul faţă de altul. Copilul meu îl place foarte mult pe Claudiu. Când stăm la Craiova, la sfârşitul săptămânii, copiii stau cu noi. Băiatul lui este mai mare. În mod sigur achităm împrumutul luat de soţ pentru a cumpăra casa (n.r. împrumutul este de 150.000 de euro). O să trecem în declaraţia de avere, o să scriem cu cât am rămas după ce am scăzut cheltuielile. Eu nu m-am ocupat de nimic la această nuntă, decât de rochii. Soţul meu s-a ocupat de tot. El îşi doreşte foarte mult un copil, o să vedem”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu la România TV.

conac.jpg

Conacul de 230.000 de euro, cumpărat la începutul lunii ianuarie

 

La începutul lunii ianuarie, senatorul PSD Claudiu Manda a cumpărat o casă boierească în centrul Craiovei, pe strada Fraţii Goleşti. Conacul de lux ar fi costat 230.000 de euro. Construcţia realizată în stil baroc, datând din anul 1906, a fost consolidată şi renovată de vechiul proprietar, iar în vara anului trecut a fost scoasă la vânzare. Casa are 200 de metri pătraţi, cu parter, etaj şi mansardă,

act-2-2col.jpg

Interioarele sunt luxoase şi extravagante

 

Conacul are două livinguri, trei dormitoare, un dressing, o sală de dinning, o bucătărie, două birouri şi o sală de cinema, scrie Ziarul de Craiova. Livingul de la parter are un şemineu impunător, toate camerele au candelabre import Italia, uşile sunt dotate cu clanţe cu cristale Swarovski, băile au robinete suflate cu aur de 24 k, iar toate vasele wc au capace soft-close, întreaga locuinţă este dotată cu sistem de supraveghere şi monitorizare video, interfon, sisteme de climatizare şi sonorizare de înaltă performanţă, încălzirea se face prin pardoseală, se preciza în anunţul de vânzare. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1