Cristina Țopescu, critică la adresa ținutei pompoase din campanie a Vioricăi Dăncilă:«Câtă minte să ai?!»

viorica-dancila-rochie-fendi.jpg

Viorica Dăncilă a fost criticată de către Cristina Țopescu pentru ținuta luxoasă cu care a mers în vizită într-o comună
Foto: Facebook

Premierul României Viorica Dăncilă reușește să atragă criticile de partea sa chiar și atunci când nu mai face greșeli gramaticale sau de sens. De data aceasta, președintele PSD a atras atenția negativă asupra sa din pricina ținutei pe care a purtat-o în timpul unei vizite în comuna Bogați, din județul Argeș.

În timpul campaniei, Viorica Dăncilă a ales o ținută luxoasă în timpul unei vizite într-o comunp din județul Argeș, însă alegerile sale nu trec netaxate. Premierul și-a făcut apariția într-o rochie ce poartă semnătura celebrei case de modă italiene Fendi, și, dacă această creație în sine nu era suficientă, Dăncilă a decis să accesorizeze ținuta cu o broșă Chanel, accesorii pentru care se pare că a format deja o pasiune. 

Jurnalista Cristina Țopescu a comentat cu ochi critici ținuta pe care Viorica Dăncilă a purtat-o în timpul vizitei, având în vedere că premierul este acum și candidat al PSD la alegerile prezidențiale, în plină campanie, practic. 

cristina-topescu.jpg

Cristina Țopescu a criticat ținuta Vioricăi Dăncilă
Foto: Facebook

Cristina Țopescu, critică la adresa ținutei Fendi a Vioricăi Dăncilă

„MĂI, CONSILIERILOR DE IMAGINE AI VEORICĂI, MAI TRĂIȚI? Nu-mi place să mă leg de cum se îmbracă oamenii, nu-s vreo specialistă și gusturile, oricum, nu se discută. Plus că am văzut oameni cu o grămadă de calități îmbrăcați lamentabil, pentru că nu-i interesează hainele pur și simplu. Și-i înțeleg. Pe mine mă lasa rece, de ex., hainele de firmă, mi se par un snobism și încă unu’ foarte costisitor.

viorica-dancila-fendi2.jpg

Viorica Dăncilă, în rochie Fendi, accesorizată cu broșă Chanel
Foto: Inquam Photos

Dar să te duci în campanie, unde te întâlnești cu oameni saraci, cu rochie Fendi si broșă Chanel, cam câtă minte să ai?! L-am auzit la Digi pe Florin Negruțiu în ce firme era Veorica îmbrăcată azi, că eu habar n-am sa recunosc o rochie Fendi. Cum să te duci așa gătită, pe tocuri, cu genuțe false și tot tacâmul la oamenii ăia amărîți, cum?

Hai că poate cocul ăla înțepenit în fixativ, de pe vremea tovarășelor din comunism, nu șochează, că au văzut destule pâna-n ’89 cei mai puțin tinerei, dar cu miile alea de euro pe ea, cum i-o fi? Nu știu oamenii ce firme-s alea, așa e, dar știe ea. Cum s-o simți ? Mai dragi consilieri de imagine, c-oți fi pe acolo si d-ăștia, faceți-i doamnei niște ținute de campanie mai simple, mai normale, i-ar și sta mai bine, n-ar mai fi nici așa înțepenită, s-ar mișca mai ușor, ar fi și dânsa mai zglobie, zău așa!?”, a scris fiica lui Cristian Țopescu pe rețelele de socializare.

 

Viorica Dăncilă nu este singura care apelează la brand-uri renumite și scumpe pentru vizitele „de lucru”. Recent, ministrul sănătății Sorina Pintea „a defilat” într-o vizită pe șantier într-o rochie marca Valentino, care a costat nici mai mult nici mai puțin de 2200 de dolari.

 

 

Loading...

Citește și