Cristian Tudor Popescu se oferă să fie vaccinat anti-COVID în direct: „Să vadă telespectatorii dacă încep să putrezesc”

Ultima actualizare:

    foto: arhivă Adevărul
foto: arhivă Adevărul

Cristian Tudor Popescu a criticat tabăra persoanelor care cred în continuare că un vaccin anti-coronavirus le-ar periclita și mai mult sănătatea, astfel că s-a oferit voluntar să fie vaccinat în direct.

Cristian Tudor Popescu a fost vehement la adresa persoanelor care cred în teorii ale conspiraţiei şi anunţă că se oferă voluntar să fie vaccinat în prima linie şi să fie filmat în momentul vaccinării.

CTP, ironc la adresa persoanelor care nu cred în vaccinul anti-COVID

„Eu am spus că mă ofer voluntar, dacă vor considera autorităţile că acest lucru este corect şi posibil, să fiu vaccinat în prima linie, să fiu filmat şi apoi să vin la televizor, periodic, să vadă telespectatorii dacă mi se umflă ochii, dacă încep să putrezesc, să înverzesc”, a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi24.

Acesta susţine că este „foarte greu să lupţi cu antivacciniştii”, pentru că ei nu au în demersurile lor „nici cea mai mică urmă de logică”. „Nu poţi să lupţi cu nişte oameni care spun că «se aude că vaccinul acesta te îmbolnăveşte». Au citit ei în nu ştiu ce site din America sau Australia că în vaccinul ăsta sunt nişte cipuri cu picioruşe şi îţi intră în sânge şi nu ştiu ce îţi fac. Nu poţi discuta cu oameni cu astfel de argumente”, a adăugat Cristian Tudor Popescu.

„În momemtul când le spuneţi de ARN i-aţi pierdut. Zic că ne schimbă ADN-ul. Credeţi că ştiu ce e ADN-ul? Ce e acidul dezoxiribonucleic? Nu ştiu!”, a mai spus CTP despre oamenii care sunt împotriva vaccinului anti-COVID.

Barometrul de Sănătate Publică, apărut în urmă cu două săptămâni, arată că aproape 40% dintre români spun că nu s-ar vaccina anti-COVID. În plus, o treime dintre români spun că ar aștepta mai întâi să vadă dacă alții care s-au vaccinat au avut probleme.

image
image
image
image
image
image
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net