Cristian Tudor Popescu: dacă Andreea Esca s-a infectat cu Covid-19, ”ar trebui să dea un comunicat”

Ultima actualizare:

    Andreea Esca a promovat tot timpul pe rețelele sociale purtarea măștii de protecțiefoto: arhiva proprie/Instagram
Andreea Esca a promovat tot timpul pe rețelele sociale purtarea măștii de protecțiefoto: arhiva proprie/Instagram

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat decizia Pro TV de le a interzice tuturor jurnaliștilor să abordeze subiectul angajaților acestui post de televiziune infectați cu noul coronavirus, în contextul în care în spațiul public au apărut informații că însăși vedeta postului, Andreea Esca, ar fi confirmată pozitiv cu Covid-19.

Cristian Tudor Popescu a atras atenția, într-o intervenție pentru Libertatea, asupra riscului să se speculeze mult și degeaba pe acest subiect în spațiul public. De altfel, imediat după ce Pro TV a confirmat că mai mulți angajați ai trustului s-au îmbolnăvit, mai multe publicații au făcut legătura dintre aceste cazuri și petrecerea de lansare a unui hotel de lux pe malul mării, la care nu prea s-a ținut cont de regulile de distanțare și la care ar fi participat și Andreea Esca, împreună cu fiica ei, Alexia Eram.

CTP: ”Dacă se confirmă că este bolnavă Andreea Esca, poate că e o lecție”

”Există riscul, cum este cazul Andreei Esca, despre care nu știm oficial în momentul de față dacă este bolnavă de Covid-19 sau nu, să se speculeze crunt și de multe ori pe nimic”, a comentat Cristian Tudor Popescu.

Ce este sigur este că la petrecerea de la Olimp, unde apare și Andreea Esca fără mască, nu s-au respectat regulile de distanțare. O parte dintre oamenii care au participat la această petrecere sunt acum bolnavi și există probabilitatea ca aceștia să se fi îmbolnăvit acolo.

”Dacă se confirmă de pildă că este bolnavă Andreea Esca, care este un simbol de-a dreptul, cel mai cunoscut om de televiziune din Românie, poate că asta e o lecție. Poate că e tot răul spre bine, în sensul lămuririi acelor aproape 1.000 de inși care s-au strâns în Piața Victoriei și au spus că virusul nu există”, a mai spus gazetarul pentru sursa citată.

Cristian Tudor Popescu a declarat că ar sfătui-o pe Andreea Esca să dea un comunicat despre starea ei de sănătate.

”Nu aș întreba-o nimic pe Andreea Esca, dar i-aș sugera să dea un scurt comunicat. Este totuși una dintre cele mai cunoscute si importante persoane din această țară, din media românească. Să dea un scurt comunicat, strict tehnic, în legătură cu starea ei actuală, fiind vorba despre un subiect de interes public și i-aș ura din toată inima și cu tot dragul sănătate.”

Citește și:

Andreea Esca: «Nu mi-am pus înapoi verigheta pe deget»

Pro Tv a confirmat că mai mulți angajați ai trustului au Covid-19

Postul de televiziune Pro TV a confirmat vineri, 10 iulie, că mai mulți angajați ai trustului s-au îmbolnăvit de coronavirus. „PRO TV intensifică măsurile împotriva transmiterii COVID-19! În cursul acestei săptămâni, câțiva angajați au fost confirmați, din păcate, ca fiind infectați cu COVID-19. Colegii noștri urmează cu strictețe recomandările autorităților și ale specialiștilor.

Întreaga echipă care a intrat în contact direct sau indirect a fost și este în continuare testată.

De asemenea, au fost luate măsuri suplimentare celor deja existente în PRO TV. Întregul sediu, studiourile și mașinile companiei au fost dezinfectate imediat după aceste confirmări, adițional față de dezinfecțiile profesionale care aveau deja loc zilnic în incinta companiei din luna martie”, a trasmis trustul vineri, 10 iulie.

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net