Cristian Ţopescu, vegheat de copii şi de soţie la spital

topescu2.jpg

cristian topescu
Cristian Țopescu a comentat peste 5.000 de transmisiuni live
Foto: arhivă personală

Pericolul nu a trecut pentru Cristian Ţopescu. Fostul comentator sportiv a fost adus de urgenţă la spitalul Elias marţi la prânz şi va mai rămâne o perioadă internat. Omul de televiziune a fost supravegheat de medicii de la Terapie Intensivă, secţie unde va mai fi ţinut cel puţin până vineri (11 mai).

Toate rugăciunile celor din familia lui Cristian Ţopescu au fost îndreptate către fostuol comentatpr sportiv. În vârstă de 81 de ani, velebrul om de televiziune a fost internat după o criză severă de diabet, iar medicii i-au administrat medicamente care din fericire dă roade. În continuare însă, Cristian Şopescu va rămâne sub supraveghere medicală la Terapie Intensivă, unde i se reglează glicemia, ce atinsese valori alarmante, şi i se tratează problemele de sănătate mai vechi, care au contibuit şi ele la degradarea pacientului.

copii cristian topescu

"Cristian Ţopescu se simte mai bine de la o zi la alta. Putem spune că faţă de ziua în care a fost adus, acum este într-o stare aceptabilă, cu o evoluţue uşor favorabilă. Este înconjurat de copii şi de soţie, care se asigură că nu-i lipseşte nimic, va rămâne la Terapie Intensivă cel puţin încă o zi până ne asigurăm că totul este în regulă", a declarat pentru Click! dr. Silvius Negoiţă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias. 

Cristian Ţopescu este tată a trei copii Cristina (57 de ani), Cristi (42 de ani) si Sebastian Ţopescu (20 de ani). Fostul comentator este căsătorit cu Christel Ungar (52 de ani). 

Loading...
 
 

Citește și

  • Veşti încurajatoare vin de la Spitalul Elias, unde ieri a fost internat fostul comentator sportiv Cristian Ţopescu. Omul de televiziune este în continuare la secţia de Terapie Intensivă pe fondul acutizării unor probleme mai vechi de sănătate, dar starea lui de sănătate s-a mai ameliorat. El a suferit recent o criză de diabet zaharat decompensat, dar medicii spun că după ce i-a fost administrat tratament Cristian Ţopescu a început să se simtă un pic mai bine. Fiica şi soţia sunt alături de el la spital pentru a se asigura că va depăşi aceste momente delicate.

  • cristian topescu

    Fostul comentator sportiv Cristian Țopescu a fost internat în stare gravă la Spitalul Elias din Capitală în cursul dimenții de marți, 8 mai. medicii au declarat, pentru Adevărul, că omul de televiziune este în stare gravă.