Cristian Ţopescu, vegheat de copii şi de soţie la spital

Ultima actualizare:

    Cristian Țopescu a comentat peste 5.000 de transmisiuni liveFoto: arhivă personală
Cristian Țopescu a comentat peste 5.000 de transmisiuni liveFoto: arhivă personală

Pericolul nu a trecut pentru Cristian Ţopescu. Fostul comentator sportiv a fost adus de urgenţă la spitalul Elias marţi la prânz şi va mai rămâne o perioadă internat. Omul de televiziune a fost supravegheat de medicii de la Terapie Intensivă, secţie unde va mai fi ţinut cel puţin până vineri (11 mai).

Toate rugăciunile celor din familia lui Cristian Ţopescu au fost îndreptate către fostuol comentatpr sportiv. În vârstă de 81 de ani, velebrul om de televiziune a fost internat după o criză severă de diabet, iar medicii i-au administrat medicamente care din fericire dă roade. În continuare însă, Cristian Şopescu va rămâne sub supraveghere medicală la Terapie Intensivă, unde i se reglează glicemia, ce atinsese valori alarmante, şi i se tratează problemele de sănătate mai vechi, care au contibuit şi ele la degradarea pacientului.

simeon stalpnicul png

"Cristian Ţopescu se simte mai bine de la o zi la alta. Putem spune că faţă de ziua în care a fost adus, acum este într-o stare aceptabilă, cu o evoluţue uşor favorabilă. Este înconjurat de copii şi de soţie, care se asigură că nu-i lipseşte nimic, va rămâne la Terapie Intensivă cel puţin încă o zi până ne asigurăm că totul este în regulă", a declarat pentru Click! dr. Silvius Negoiţă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias. 

Cristian Ţopescu este tată a trei copii Cristina (57 de ani), Cristi (42 de ani) si Sebastian Ţopescu (20 de ani). Fostul comentator este căsătorit cu Christel Ungar (52 de ani). 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net