Cristian Țopescu va fi înmormântat vineri

cristian_topescu_inmormantare.jpg

cristian topescu inmormantare ghencea
Cristian Topescu va fi inmormantat vineri
Foto: Adevarul

Cristian Țopescu, probabil cel mai mare comentator sportiv din România și omul a cărei voce a fost indisolubil legată de marile performațe ale țării noastre în acest domeniu, va fi înmormântat vineri.

"Televiziunea Română regretă dispariţia lui Cristian Ţopescu, vocea sportului românesc. (...) Cei care doresc să îşi ia rămas bun de la marele om de televiziune o pot face joi, 17 mai, în Studioul 2, în intervalul 11.00-19.00",se arată în comunicatul transmis de TVR. De asemenea, a fost anunțată și ziua înmornmântării, Cristian Țopescu urmând să fie condus pe ultimul drum vinery, 18 mai, la ora 11.00, trupul neînsuflețit al acestuia urmând să fie depus la cimitirul Ghencea Militar din București.

"Cristian George Ţopescu, în vârstă de 81 de ani, s-a internat marţi, 08.05.2018, la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias, în stare gravă în contextul acutizării unor afecţiuni cronice. Pe perioada internării a beneficiat de monitorizare strictă şi tratament în secţia de Terapie Intensivă. Decedează azi, 15.05.2018, ora 16, prin stop cardiorespirator iresuscitabil", a anunțat Spitalul Elias din București, printr-un comunicat de presă.

Loading...
 
 

Citește și

  • Aniversare în lacrimi pentru Cristian Ţopescu jr, fiul fostului comentator sportiv. Tânărul a împlinit, marţi, 42 de ani, dar ziua în care ar fi trebui să sărbătoarească s-a transformat într-una de durere nemărginită. Tatăl său, internat de o săptămână la Terapie Intensivă la Spitalul Elias, şi-a dat ultima suflare chiar la 15 mai, când familia şi pritenii îi urau lui Cristi sincere felicitări.

  • gica hagi rege cristian topescu suferinta

    Gică Hagi a reacționat imediat când a aflat că marele Cristian Țopescu a trecut în neființă. Iar durerea ”Regelui” a fost una care abia l-a mai lăsat să își găsească cuvintele, mai ales că pe ei doi îi leagă amintiori cât se poate de plăcute, începând cu cea mai mare performanță din istoria fotbalului românesc.

  • cristian topescu deces dinamo nesimtire

    Meciul dintre Juventus Bucureşti și Dinamo București a fost marcat de moment care nu fac deloc cinste galeriei ”câinilor roșii”, aceștia dându-și în petic chiar într-un moment în care decența era singura variantă posibilă.

  • cristian topescu

    Cristain Țopescu a murit marți, 15 mai, la vârsta de 81 de ani. Acesta a lăsat în urmă o carieră impresionantă în radio și tv, dar și o familie suferindă, o soție care i-a fost alături peste 20 de ani și trei copii, Cristina, Cristi și Sebastian.