Cristian Pomohaci rămâne şi fără bani din cântări

Ultima actualizare:

    Cristian Pomohaci a  fost audiat marţi de către mai-marii Bisericiifoto: inquam
Cristian Pomohaci a fost audiat marţi de către mai-marii Bisericiifoto: inquam

Şi-a compromis toată cariera din cauza scandalului sexual! A fost ”dezbrăcat” de hainele preoţeşti, iar acum activitatea artistică a lui Cristian Pomohaci pare să fie şi ea spre final. Concertul aniversar care trebuia să aibă loc pe 11 octombrie la Sala Palatului a fost anulat, întrucât oamenii nu au cumpărat bilete. Doar 20 din cele peste 4.000 de bilete au fost cumpărate.

Spera să fie cel mai important eveniment al carierei sale, dar iată că s-a dovedit a fi un total eşec pentru Cristian Pomohaci (48 de ani). Cu surle şi trâmbiţe, dar şi afişe uriaşe prin intersecţii şi pe pereţii Sălii Palatului, fostul preot din Moşuni anunţa concertul aniversar care urma să aibă loc pe data de 11 octombrie.

Anul acesta serbează 30 de ani de carieră muzicală, aşa că Pomohaci a invitat nume mari din folclorul românesc, precum Maria Ciobanu, Sofia Vicoveanca, Dumitru Fărcaş, Nicolae Botgros şi Ionuţ Paladi. S-a muncit destul de mult la acest eveniment, în plus s-au cheltuit bani pe promovare, afişe precum şi pe închirierea sălii pentru data respectivă. Însă totul s-a transformat în cenuşă! Şi asta din cauza scandalului sexual în care a fost acuzat de pedofilie şi  homosexualitate, situaţie care a împărţit lumea în două tabere: cei care l-au pus la zid de răspopitul Pomohaci, şi cei care au fost de partea acestuia. Iată că dintre cei care sunt de partea fostului preot au cumpărat doar 20 de bilete, în condiţiile în care Sala Palatului are o capacitate de peste 4.000 de locuri. Săptămâna aceasta organizatorii au decis să anuleze spectacolul lui Cristian Pomohaci.

”Din cauza faptului că biletele nu s-au vândut, s-a hotărât ca acest eveniment să fie anulat. Ar fi trebuit  ca până la această dată să se dea mai mult de jumătate din locuri. Cei 20 de oameni care au cumpărat bilete îşi vor primi bani înapoi”, au declarat, vineri, pentru Click!, surse din organizare. Biletele au costat între 150 şi 200 de lei.


    Afișul concertului  aniversar trona pe  Sala Palatului
Afișul concertului aniversar trona pe Sala Palatului

Pe scenă ar fi urcat şi Maria Ciobanu, iar declaraţia lui Ionuţ Dolănescu, din luna iulie, iată că parcă a prevestit ce urma să se întâmple. ”Dacă acest om va fi găsit vinovat, cu siguranţă nu se va mai ţine spectacolul. Aceste fapte, după părerea mea şi din calitatea mea de părinte, consider că trebuie pedepsite”, ne-a spus Ionuţ Dolănescu.

Iată că a fost pedepsit, întrucât Pomohaci a fost caterisit, pe 28 iulie, de Consistoriul eparhial de la Alba Iulia, care a considerat că acesta a încălcat sfintele taine ale preoţiei prin comportamentul său deviant. În plus, oamenii nu mai vor să participe la spectacolele sale. Artiştii invitaţi în acest show anticipau această situaţie. ”M-a sunat Elize Stan acum o săptămână că a picat concertul. După atâta «tăvăleală» pe care i-au tras-o lui Pomohaci,  mă aşteptam să nu se mai ţină. Eu l-am ajutat pe omul ăsta. Îl cunosc de mult, l-am ajutat, am cântat împreună şi l-am ajutat. Eu nu l-am putut bănui, nu judec omul. Păcatele lui sunt doar ale lui”, a declarat Dumitru Fărcaş, pentru Click! ”Nu se mai ţine, am auzit acest lucru. Nu ştiu motivele”, ne-a spus Sofia Vicoveanca.

A făcut recurs după caterisire

simeon stalpnicul png

Tot scandalul a pornit de la o înregistrare apărută pe Internet la sfârşitul lunii iunie, în care Pomohaci îi face avansuri unui adolescent de 17 ani, pe nume Flaviu. Preotul-cântăreţ a fost caterisit de către Consistoriul Eparhial al Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia, însă a făcut recurs. Marţi, după încheierea şedinţei Consistoriului Mitropolitan, reprezentanţii Mitropoliei Ardealului au anunţat că Pomohaci a cerut o amânare, în vederea studierii dosarului de fond. Noul termen de judecată a fost stabilit pentru data de 5 octombrie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net