Cristi Borcea, eliberat condiționat. Cine îl va aștepta la poarta pușcăriei

cristi_borcea_judecatorie_sector_4_-_1.jpg

cristi borcea magistrati judecatoria sectorului 4 proces dosarul transferurilor
Cristi Borcea a fost eliberat condiționat
foto: arhiva Click!

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Cristi Borcea a primit vestea cea mare de la judecători. Magistrații au admis cererea de eliberare condiționată a fostului boss dinamovist, încarcerat în urmă cu patru ani pentru a-și ispăși condamnarea în dosarul Transferurilor.

Cristi Borcea poate răsufla ușurat. Magistrații de la Tribunalul Ilfov au decis eliberarea condiționată a omului de afaceri, fost finanțator al clubului Dinamo.

În 2 mai, magistraţii de la Judecătoria Sectorului 4 au respins, în primă instanţă, cererea de eliberare condiţionată formulată de Cristian Borcea, care execută la Penitenciarul Jilava o condamnare de 6 ani şi 4 luni primită în dosarul transferurilor din fotbal.

La acea dată, avocata lui Borcea, Alice Drăghici, a explicat, în sala de judecată, că fostul finanţator al clubului Dinamo îndeplineşte toate condiţiile pentru a fi eliberat condiţionat, a plătit prejudiciul reţinut în sarcina lui şi a executat o mare parte din pedeapsa primită - patru ani şi două luni. Alice Drăghici a spus că Borcea a câştigat 385 de zile ca urmare a muncii prestate în penitenciar, a primit recompense şi nu a fost sancţionat.

De cealaltă parte, procurorul de şedinţă a cerut respingerea cererii de eliberare condiţionată depusă de Borcea, susţinând că acesta s-a folosit de împrejurări pentru a încălca legea, iar faptele comise sunt extrem de grave.

„Regret faptele comise. Îmi pare rău pentru familie şi copii, pentru că i-am expus la aşa ceva”, a spus atunci Cristian Borcea.

Patrick Borcea trebuia să îşi aștepte tatăl la ieșirea din penitenciar

Pe Cristi Borcea îl așteaptă acasă toată familia, iar Valentina i-a prepătit o petrecere surpriză la clubul nou lansat. La poarta penitenciarului trebuia să îl aştepte fiul său, Patrick, dar până la urmă a venit chiar iubita omului de afaceri, Valentina.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5